Miért kell mindenkinek a "legjobb" vírusirtó?
Miért nem fogják fel, hogy olyan nem létezik? Miért hiszi mindenki azt, hogy azzal, hogy felrak valamilyet, rendben van a gépe, arról meg, hogy tűzfal, vagy korlátozott fiók, az életben nem hallottak? Miért van ennyi degenerált barom, aki nem fogja fel, hogy a teszteken legjobban szereplők között folyamatosan változó, alig néhány %-os eltérések vannak, amik gyakorlatilag semmit sem jelentenek, és minden azon múlik, hogy használja az ember?
És egyáltalán mi a fenének otthonra valami überállat védelem? Nem az a kérdés, kapsz-e vírust, hanem az, hogy mikor.
Nagyjából igaz, mint ahogy az a válasz is, hogy a vírusfertőzés legfőképpen "user hiba".
Amíg chip előfizető voltam, használtam a Kaspersky-t. Nem volt gondom.
Amikor már nem vettem az újságot, áttértem Avira Free+Comodo Firewall-ra. Nincs gondom.
Ennyi. Meg kell nézni, mire kattint az ember, és kész.
Akinek meg nincs esze, nyűglődjön a különböző vírusirtókkal (úgy se lesz jó neki egyik sem), meg telepítgesse a gépét állandóan.
Avira @.@ igen az a legjobb mester
mivel a planda cloudot leszedni se tudom igy kicsit már nem is érdekel még ha ténleg az lene a leg eröforás kimélöb.
szóval igen nemtudom mi a kérdés:D
azt tudom hogy 99% ban a felhasználó inditja el a virusokat.
nekem ugy 10 év alatt ugy ha 10 virus jelzet ami komolyab az nagy szó és egyetlen egy (1) volt ami feltelepült az is saját hibámból de el is tünt szerencsére. tüzfal vagy 2 szer jelzet enyi idö alat ha volt fent valami komolyabb és az se volt kritikus probléma
kémprogramból max 5 és mindez
10 év alatt!
na de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!