Milyen autólopás, vagy indítás elleni védelmet tudtok ami max 10 ezer forintért a legjobb védelmet nyújtja?
Házilag lehet a legjobb védelmet fabrikálni!!! Mert az saját egyedi ötlet és senki nem tud róla , mindenesetre testet szakíts meg azt nem tudják kimérni!
Esetleg ajánlom a zárszerkezet feletti lemezt ami megakadályozza hogy lenyúljanak fűrészlappal ;) tüntesd el a kilincseket a belső ajtónyitót és elektromosan nyisd az ajtót távirányítósan vagy rejtett gombokkal! Na megnézem ki mászik be az ablakon és matat míg ki tudja nyitni az ajtót :D ezt kombinálod egy riasztóval kp zár szettel , pár ft-ops érzékelőkkel motortérvédelemmel és meg is vagyunk ;) nem drága dolog a pajzs védelemmel szemben viszont a pajzsnál nem fedik le az ajtózárakat ;) és le tudják dugni a vasukat :D
Kedves utolsó válaszoló maga milyen autóról beszél :)?
Most gondolja,ha valaki vesz egy mondjuk 3 éves passzátot,akkor majd nekiáll eltüntetni a kilincseket?Tehát elviszi egy karosszériáshoz,megtervezteti,megcsináltatja és a 3 éves fényezést lecsiszoltatja és újra fújja stb stb.. ?
Én nem értek hozzá,de szerintem ez a vasledugós módszer a régi korszakban volt...de ma már kétlem hogy egy újabb kocsit így ki lehetne nyitni.
De az biztos hogy az autólopás undorító és pitiáner dolog.
Mi úgy védekezünk az autólopás ellen hogy lezárjuk a kocsit :D.
Apámnak már több mint 20 éve van kocsija, eddig volt vagy 5 féle de egyiket se lopták el, volt köztük zsír új is meg 20 éves is.
A mostaniban van riasztó de ki van kapcsolva mert elromlott a távirányítója.
Szerintem ritka az autólopás, motort jobban lopnak de ha mégis nagyon aggódsz akkor szerezz be pargeres autóriasztót vagy GSM alapút.
Ez nem 10.000ft de manapság 10.000ft-ért egy sima autóriasztót kapsz de ha beriaszt az senkit nem fog érdekelni. Ha 5 cigány kerülgeti a kocsit akkor meg pláne nem mert rájuk szólni egy járókelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!