Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehetne BMW 316i-be...

Mit lehetne BMW 316i-be tuningolni hogy nagyon ütős legyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak. Nem ócsárolunk senkit, csak ugye általában (mondom ÁLTALÁBAN!) a német autótulajok lenézik a többi márkát, főleg a japánokat. Hülyeség itt veszekedni. Két külön stílus, külön gondolkodásmód, meg minden. A német autókat általában elegánsra, kényelmese tervezik, de a japánoknak eszükben sincs ilyen csinálni, mert tudják hogy aki japán kocsit vesz az két dolgot fog csinálni vele: vagy átépíti drift autónak, vagy pedig meghagyja eredeti állapotában, de sokkal dinamikusabban, sportosabban vezeti. Nézd meg a japán és a német tuning stílusjegyeit. Akkor megérted hogy miről beszélek most.

Amúgy japánpárti vagyok(s2000, civic, crx, galant, skyline rulez!), de tisztelem a német autókat is, mert tudom hogy a tervezésükkor teljesen más szempontok voltak a mérvadóak. És hidd el hogy egy japán kocsit is meg lehet úgy csinálni viszonylag kevés pénzből, hogy bármelyik bmw-t otthagyja kinézetben, és teljesítményben is.

2011. márc. 10. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
"Miközben aki ajánlotta immár 3 hónapja áll a csodakocsija mert nem tudja megjavíttatni mert drága a szervíz." Na ez az amit a mai napig nem tudok felfogni. Amikor az ember vásárol egy komoly autót, arra miért nem gondol hogy fenn is kell majd tartani, költeni kell a szervizekre, stb.? Én azt gondolnám hogy az ilyen autók tulajdonosai tudják mit vesznek meg, de sokszor tapasztalom hogy csak a rongyrázás a cél. Amúgy még szerencsére egy év alatt nem volt hibája a LEXUS - nak. 3 évet csak kibír ez is, utána meg csere.
2011. márc. 10. 22:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs kocsim egyszeruen kivancsi vagyok
2011. márc. 10. 23:25
 14/16 anonim válasza:

Szerintem ne 316-ost vegyél ha ütőképes kocsit akarsz.

Én most egy (E36)320-asra gyűjtök. Az már hat henger,tehát nyugodtan tudsz motort cserélni benne feltűnés nélkül, akár 325 vagy 328-ra.

És ezek már nem kevés lóerőt teljesítenek.

2011. márc. 11. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Régi 316-ot (E30, E36) szokták motorkódoztatni, és belerakni az iS motort. 1,6-ot másképpen nem nagyon lehet tuningolni, csak aránytalanul drágán (turbo és társai, vagy szívóba drága versenytechnikával).
2011. márc. 11. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
A márkamelegek kapják be.Föleg a Bmw-sek Hondások meg Németautósok a legrosszabbak.A legtöbjük nem ért a kocsikhoz semmit,csak fújják a maguk hülyeségét.Kaptak vagy vettek egyszer egy autót és már azt hiszik hogy jobb nincs a világon.Volt már(mind 150lóerö-től fölfelé) japán,német,olasz,francia autóm is és egyikkel sem voltak nagyobb gondjain.Az olasz volt a legjobb közülük igaz az v6-os volt.És mért?Mert mindegyiket rendesen karbantartottam.316-ost teljesitményre tuningolni nincs értelme csak motorcserével.Optikaituningal lehet valamit kezdeni ve.
2011. márc. 12. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!