Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehetne BMW 316i-be...

Mit lehetne BMW 316i-be tuningolni hogy nagyon ütős legyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Talán ha elárulnád, mire és hogyan szeretnéd használni, akkor meg lehetne mondani, mit és hogyan tuningolj. Lehet, hogy a motorhoz nem is kell nyúlni, de az is lehet, hogy annak a cseréjével kell kezdeni.
2011. márc. 10. 20:42
 2/16 anonim ***** válasza:

hmmmm, találkozón egy 316-os emblémával (E21) ellátott kocsi 520 LE-t produkált :D:D (igaz 3.2-es M3-as motor, duplaturbó, dinitrogén oxid meg hasonlók. :D:D:D) Hoppááá, mégse szar és várat lehet belőle építeni :P

Kérdezőnek meg:

316-ot ne tuningoljál, miért nem vettél nagyobb motorral ha "ütősebbet" akarsz? Minimum egy 2.8-as motor kéne bele hogy "ütős" legyen, persze ahhoz nagyobb fékek, váltó, speer, és egy m-es futómű se értana.

Ha jobban bele akarsz merülni a témába akkor powerfanatics.com, mert itt sok a lexustroll az ilyen kérdéseknél. Problem, lexusfags? :D

De szerintem először szokj hozzá amid van, mert egy erősebb hátsókerekes autót sokkal nehezebb vezetni, és általában ilyenkor a vagánykodók az első kanyarban elszállnak mert azt hiszik hogy ugyanúgy lehet vele menni mint az elsőkerekesekkel. Én is mostanára tudtam megszokni az enyémet (318i) 2 év alatt és reményeim szerint lassan belekerül egy 328-nak a motorja.

2011. márc. 10. 20:55
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Irigykedjetek csak a BMW-re,ésegyétek meg a japán szarotokat :))) mindenki megmondja, hogy egy bádogdoboz konzerv az összes mazda meg honda meg mittudomén milyen szarok vannak még.... közelébe nincs a Német autóknak a japán.. hahahaha nevetségesek vagytok :DDDDDD Amúgy meg miből gondoljátok hogy régi???? van új 3-as bmw is 1.6-os benzines motorral...... ennyit tudtok, szidni mert nem engedhetitek meg magatoknak... Aki meg úgy szidja, hogy volt neki, talán kicsit többet kéne rászánni, és egy karbantartott példányt kellene kipróbálnia... Nembaj, mondjátok a magatokét én meg röhögök rajtatok :))
2011. márc. 10. 21:36
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Bocs utolsó, de miből szűrted le hogy irigykedik itt valaki is a BMW tulajdonosokra? Nekem van a LEXUS GS, egy éves, hát marhára irigy vagyok. Amúgy meg szépen leócsároltál minden jobb autómárkát, remek helyesírással megfogalmazva. Nem tudom az egyik válaszoló troll kifejezését mire vélni, de nem baj, ő biztos tudja. Egy 40 éves "troll".
2011. márc. 10. 21:48
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
Az az igazság, hogy leszarom ki vagy, és azt is, hogy milyen autód van. Tudod miért? mert beképzeltek vagytok. Ha nem vennétek észre, mindig ti akartok versengeni a német autókkal... A Német autósok pedig magasról lezsarnak és kiröhögnek titeket.. Ahogy én is:) Egyébként meg, kit érdekel a helyesírásom? Tudok helyesen írni, minek bizonyítsam egy olyan fórumon, ahol az emberek nevét sem tudom??
2011. márc. 10. 21:57
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg a Lexusra én nem verném magam... Egy audi Q7, BMW x6, BMW 7, Merci S osztály hülyére veri röhögve bármelyik lexust, mindenben
2011. márc. 10. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálatra méltó a gondolkodásmódod, tudod nekem van összehasonlítási alapom, és volt egy X5 - öm amiben két hét után szakadt a vezérműlánc. Egy 0 kilométeres csodás BMW. Előtte meg volt egy Passatom 3 évig, beletettem 120 000 kilométert, és semmi bajom nem volt vele, azt cseréltem le a BMW-re. Azt meg két hónap után a LEXUS-ra. Sajna elektronikai hibák is felléptek ennyi idő alatt a lánc szakadás után. Nem nézek le senkit, és nem is ócsárolok autókat, csak megírtam a véleményem ami tapasztalat alapján történt. És ahogy én se nevetek más autók tulajdonosain, én sem vettem észre hogy rajtam nevetnének. Viszont egy normális autót nem is kell tuningolni soha. Amúgy ha már ennyire jártas vagy a témában te melyik boldog tulajdonosa vagy?
2011. márc. 10. 22:11
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem vettem BMW-t. Mondták hogy jól járnék vele és aki mondta az nem a levegőbe beszélt mert neki az van. És áldom az eszemet hogy nem hagytam rábeszélni magam. Inkább vettem egy Seatot. Fiatalabbat ugyan azért a pénzért mint amiből egy öreg bömöst lehet kapni. Ebben is benne van a német ugye :) Aztán kellet költeni szervízre. Még mindig áldom az eszem hogy nem vettem meg a hárombetűst. Olcsóbban kijötte. Miközben aki ajánlotta immár 3 hónapja áll a csodakocsija mert nem tudja megjavíttatni mert drága a szervíz.
2011. márc. 10. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:
29%
525tds, 2000-es évjárat, 240000km, 6l átlag fogyasztás, eddig egy gázolaj szivattyút kellett benne cserélni, soha semmihez nem kellett nyúlni a féktrácsákon és betéteken kívül... érdekes...Hidd el, hogy Lexus tulajok is jártak úgy mint te a némettel.. Bocsi, hogy ilyen lekezelően és bunkón írtam, csak betelt a pohár azzal, hogy ha valaki bmw-ről ír, egyből fikázzák a márkát... Én is rengeteg német és japán autót tudnék most neked hasonlítani, van/volt sok a családban, de ma már fáradt vagyok...
2011. márc. 10. 22:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyébként kedves kérdező neked annyit mondanék, hogy inkább cseréld le az autód egy 325i-re, azzal már lehet élményautózni :) jóval torkosabb lesz, de a teljesítmény ezzel jár...
2011. márc. 10. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!