Mit lehetne BMW 316i-be tuningolni hogy nagyon ütős legyen?
hmmmm, találkozón egy 316-os emblémával (E21) ellátott kocsi 520 LE-t produkált :D:D (igaz 3.2-es M3-as motor, duplaturbó, dinitrogén oxid meg hasonlók. :D:D:D) Hoppááá, mégse szar és várat lehet belőle építeni :P
Kérdezőnek meg:
316-ot ne tuningoljál, miért nem vettél nagyobb motorral ha "ütősebbet" akarsz? Minimum egy 2.8-as motor kéne bele hogy "ütős" legyen, persze ahhoz nagyobb fékek, váltó, speer, és egy m-es futómű se értana.
Ha jobban bele akarsz merülni a témába akkor powerfanatics.com, mert itt sok a lexustroll az ilyen kérdéseknél. Problem, lexusfags? :D
De szerintem először szokj hozzá amid van, mert egy erősebb hátsókerekes autót sokkal nehezebb vezetni, és általában ilyenkor a vagánykodók az első kanyarban elszállnak mert azt hiszik hogy ugyanúgy lehet vele menni mint az elsőkerekesekkel. Én is mostanára tudtam megszokni az enyémet (318i) 2 év alatt és reményeim szerint lassan belekerül egy 328-nak a motorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!