Mit csináljak a robogómmal h kicsit erősebb legyen? Nem akarom rommá tuningolni, de kicsit meg szeretném piszkálni, mert.
... tele a tököm vele h játszadozok itt a görgőkkel h most akkor a vége legyen jó, v a gyorsulása, de ha a vége jó, akkor oké főúton nincs probléma de viszont egy kicsit meredekebb emelkedőn nem bírok felmenni(ami még rohadt veszélyes is mert pl rákanyarodok tötyögök 10-zel, aztán v elbasznak hátulról v nem, de az is fincsi amikor egyszerűen megáll mert nem bírja a gép...)
ha meg jó a gyorsulás akkor felmászok mindenhova, viszont kimegyek városon kívülre főútra vhogy nem pálya h folyamatosan húznak el mellettem, mert tötyögök 60nal...
egy aerox r50 lenne az alany, full gyári, cél az lenne h menjen mondjuk 80at és ne szarjon be egy kisebb emelkedőn
miket kéne bele vennem?mennyit kéne ráköltenem?
Vegyél 100-as aeroxot.
Az én 50-es robogóm megy 80-at de nem jól gyorsul, most meg fogom csinálni hogy harapósabb legyen, úgy se szoktam száguldozni, 65-nél többel nem igazán megyek.
a régi görgőkkel szaggattam vele 85-tel is, viszont akkor jött egy nagyobb emelkedő aztán heloszia volt
mostani görgőkkel felmászok bárhova, de már a 70et se viszi
a kettőt szeretném vhogy ötvözni, de az nem megoldás h grammonként végigmegyek az összes görgőn, ezért kéne kicsit combosítani, viszont nem tudom h hogyan kezdjek hozzá, ehhez kéne egy kis infó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!