Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzuki a sikertelen emberek...

A Suzuki a sikertelen emberek autója?

Figyelt kérdés
A totalcar.hu-n olvastam...
2011. jan. 27. 11:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
"Suzukit általában nem vállalkozók, üzletemberek vesznek, hanem nyugdíjasok, kis pénzű emberek és nagyrészt hitelre." Egyetértek veled,bár némi fenntartással.Kicsit írtam feljebb,hogy a második autóm az sx 4 szedan. A feleségemnek nagyon megtetszett,ezért megvettem,és nem hitelre. Kicsit furcsán mutat ugyan a másik mellett,ami egy Lexus GS,de nem érdekes,ha otthon szaladgálni,parkolni könnyebb vele. Tehát néha a nők is felelősek,haha! Persze családi kirándulásra,üzleti utakra soha nem azzal megyünk. Ha valaki meg azt írja hogy jól menő vállalkozó,megtehetné hogy mást vegyen,stb.de ő mégis swift-el jár,az csak egy kisebbségi érzés megmagyarázása,valószínűbb hogy mégse megy olyan jól. Akinek van pénze,az komoly autót vesz,és nem csak a feltűnősködés miatt,ott van még a biztonság és a kényelem,de persze egy külföldi tárgyalásra menet mégis más az összkép,mint egy suzukival. Csak sajnos az emberek mindjárt ráfogják valakire hogy csak villantani akar. Az ilyen ember akkor villantott nagyot,amikor megkereste a rávalót,a többi már természetes.
2011. jan. 27. 15:54
 32/38 anonim válasza:
27 évesen jó sok kocsit elhasználtál már.a lada fos?akkor minek jártál vele,?FOS
2011. jan. 27. 21:29
 33/38 anonim ***** válasza:
Egyetemi matematika-infó tanáromnak még suzukija sincs.Ladája sincs,daciája sincs.Van egy szép családja(58 éves),matematikát tanit dániában és amerikában is.Azonkivül egy szövegjavitó program tervezője,más ilyen infós program feltalálója.Én mégsem látom sikertelennek.Pedig elég szép fizetést(vagyont)kap a Dániai egyetemről...Plusz az itteni szünidő alatt az Államokban...
2011. jan. 27. 21:41
 34/38 anonim ***** válasza:
Jé, rég jártam a totalcar.hu-n.. már ilyen sületlenségeket is leírnak?
2011. jan. 27. 21:47
 35/38 anonim válasza:
Nem elhasználtam ennyi autót, csak anyagi okokból váltottam. Mire elértem egy olcsó, de jó autóhoz. A ladát meg azért vettem, mert 20évesen lány létemre saját keresetemből csak erre futotta, és úgy voltam vele, ha összetöröm nem nagy kár érte, ha nem akkor ha el tudom vezetni azt, akkor azután bármit. Tehát azért vettem ladát, hogy JÓL MEGTANULJAK VEZETNI! Esetleg erre jó volt
2011. jan. 28. 11:40
 36/38 anonim ***** válasza:

ilyen hül*e kérdést. Nekem is van egy swiftem. Megbízható, olcsón fenntartható! Vehettem volna drágább autót, de lehet arra azóta már sokszorosát költöttem volna. Házra kell a lóvé, és a suzival is eljutok oda ahova mondjuk egy 5 millás akármivel. Sikeresség? Mondjuk sikeres vagyok. Megvan minden a boldog élethez.

Aztán ott van egy haver. Jópár éve a semmiből indulva mára országosan befutott vállalkozást vezet. Régen swiftje volt csak. Mára audi a8 is van, de mégis sokat jár a suzival. Gondolom nem véletlenül. Megtehetné hogy a 8ast etetné, de nem egy elszált öntelt alak, és nem égő a régi verda+ gondolom tapasztalta minden előnyét is azonkívül hogy szerethető autó!

2011. jan. 28. 17:24
 37/38 anonim ***** válasza:
"Régen swiftje volt csak. Mára audi a8 is van, de mégis sokat jár a suzival. Gondolom nem véletlenül." Bizony nem. Sokkal könnyebb vele városban parkolni. Meg amíg az audi szervízben van,jó a suzi is.
2011. jan. 28. 23:08
 38/38 anonim ***** válasza:

A kettő nem áll közvetlen kapcsolatban egymással. Az én véleményem szerint ez igen összetett dolog de leírok pár példát arra, hogy ki miért vesz Suzukit.

-Olyan emberek akiknél az autó nem növi ki a használati tárgy kategóriát és az igények kimerülnek abban, hogy A-ból B-be eljussanak. Nem tulajdonítanak személyes érzelmeket az autóhoz mint a magamfajta. Fontos szempont továbbá az autó ára (most már nem igazán lehet fő érv mert drága lett de régebben ez is szempont volt) és fenntartási költség amely a suzukiknál tényleg alacsony és pénztárcabarát.

-Vannak akik a formába szerelmesek én erre azt mondom ízlések és pofonok.

A Suzuki vásárlóinak jelentős része egyszerű átlagember de sokan az autó alapvető technikai ismereteit sem tudják és valamilyen szinten befolyásolhatók. Nem egy közülük új autó szindrómában szenved mert azt hiszi ha fizeti a drága casco és szervízköltséget és az autója 3 év után már 40% al kevesebbet ér majd az jó üzlet. Ha azt mondom nekik koma nézd meg a Fordot vagy az Opelt a válasz: mem kell szar német autó

Akikre mindez nem vonatkozik hagyják figyelmen kívül!

2011. okt. 4. 03:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!