A Suzuki a sikertelen emberek autója?
ilyen hül*e kérdést. Nekem is van egy swiftem. Megbízható, olcsón fenntartható! Vehettem volna drágább autót, de lehet arra azóta már sokszorosát költöttem volna. Házra kell a lóvé, és a suzival is eljutok oda ahova mondjuk egy 5 millás akármivel. Sikeresség? Mondjuk sikeres vagyok. Megvan minden a boldog élethez.
Aztán ott van egy haver. Jópár éve a semmiből indulva mára országosan befutott vállalkozást vezet. Régen swiftje volt csak. Mára audi a8 is van, de mégis sokat jár a suzival. Gondolom nem véletlenül. Megtehetné hogy a 8ast etetné, de nem egy elszált öntelt alak, és nem égő a régi verda+ gondolom tapasztalta minden előnyét is azonkívül hogy szerethető autó!
A kettő nem áll közvetlen kapcsolatban egymással. Az én véleményem szerint ez igen összetett dolog de leírok pár példát arra, hogy ki miért vesz Suzukit.
-Olyan emberek akiknél az autó nem növi ki a használati tárgy kategóriát és az igények kimerülnek abban, hogy A-ból B-be eljussanak. Nem tulajdonítanak személyes érzelmeket az autóhoz mint a magamfajta. Fontos szempont továbbá az autó ára (most már nem igazán lehet fő érv mert drága lett de régebben ez is szempont volt) és fenntartási költség amely a suzukiknál tényleg alacsony és pénztárcabarát.
-Vannak akik a formába szerelmesek én erre azt mondom ízlések és pofonok.
A Suzuki vásárlóinak jelentős része egyszerű átlagember de sokan az autó alapvető technikai ismereteit sem tudják és valamilyen szinten befolyásolhatók. Nem egy közülük új autó szindrómában szenved mert azt hiszi ha fizeti a drága casco és szervízköltséget és az autója 3 év után már 40% al kevesebbet ér majd az jó üzlet. Ha azt mondom nekik koma nézd meg a Fordot vagy az Opelt a válasz: mem kell szar német autó
Akikre mindez nem vonatkozik hagyják figyelmen kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!