Miért nem járnak az emberek robogókkal kismotorokkal
ilyen benzinár mellett?
Figyelt kérdés
Reggelente elnézem a városban,hogy az emberek mennek dolgozni kocsival de szinte mind egyedül üll az autóban.Ennyi erővel miért nem közlekednek robogókal?
Ha csak az üzemanyagfogyasztást nézzük, persze ,hogy jobb lenne. De robogón fázól a hidegben,esőben megázol, hóban elcsúszol,plusz nemsok cuccot tudsz magaddal vinni.
2011. júl. 26. 12:34
3/12 anonim válasza:
Robogón nem tudnak olyan kényelmesen fingani,mint a dugóban,egyedül,elterpeszkedve...:-)
2011. júl. 26. 13:24
4/12 anonim válasza:
Én szívesen járnék robogóval dolgozni, de nem tehetem meg, mert amennyi cuccot viszek magammal, egy autót kellene kötnöm a robogó után is....így nem tudom megtenni, és kényelmesen fingadozom a dugóban... Nem mindenki a kényelem miatt jár egyedül autóval, valakinek megvan rá az oka. Ha megtehetném, én is robogóval járnék, ezreket spórolnék a benzinpénzen, Na mondjuk az sem utolsó szempont, hogy autópályán és a 4-esen járok, ahol nem a legbiztonságosabb robogóval. Biztos sokan vannak hasonló helyzetben, mint én.
2011. júl. 26. 13:40
5/12 anonim válasza:
13:40--->szerintem a kérdező nem a teherfuvarozókra gondolt elsősorban...:-)
2011. júl. 26. 13:42
6/12 anonim válasza:
Megszoktak egy bizonyos kényelmi szintet és ha nem eszik 1 napig akkor is kocsival jár!Látszat!
2011. júl. 26. 14:31
7/12 anonim válasza:
Ez mind csak látszat!!
Ha ekkora benzinpénz van akkor miért nem biciklizik mindenki???
Én is eltudok tekerni a városban (amellett hogy autóm van) , ha jó idő van,max kicsit szemerkél az eső akkor bicikli,ha szakad az eső vagy kurv@ hideg van,szakad a hó akkor autó!
Ennyiből amúgy a Robogó is csak látszat! Bicikli a megoldás kulcsa!
2011. júl. 26. 14:59
8/12 anonim válasza:
14.31
Ne haragudj, de miből gondolod, hogy az aki autóval jár,az éhezik???
Mert szerintem ez megintcsak általánosítás vagy rosszindulat...Bizonyára vannak olyanok,akik látszatra megvették hitelre az autójukat, aztán a kúton 3000-ért tankolnak...de szerintem azért nem ez a jellemző.
2011. júl. 26. 15:35
9/12 A kérdező kommentje:
2évig dolgoztam m.l kúton de bizony,hogy az új autósok töbsege 1-3eft közt tankolt. A 150-200eft os kocsik meg csutakra verték a tankott mert nekik több jutt benzinre mert nemkel 20-50eft ot havonta kinyögni.
2011. júl. 26. 16:31
10/12 anonim válasza:
13:42---> én sem teherfuvarozó vagyok, de hetelve járok melózni, így egy heti ruha van nálam plusz két nagy fémbőrönd, amiben a munkaeszközeim vannak. De ha pecázni megyek, vagy otthon boltba, erre arra, akkor bringázok, mert az autó mellett egy robogót is fenn tartani csak ezekre nem lenne túl jó. Jó, hogy egy robogót nem sok fenntartani, de nekem egy autó mellett sok lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!