Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mire véljem a benzinár csökken...

Mire véljem a benzinár csökkenését?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk szerdától a gázolaj 10 a benzin pedig 6 forinttal csökken. Még olyat is ritkán halunk ebe a helyzetbe hogy csökken, arrol nem beszélve hogy ilyen "nagy " árat.. Természetesen nagyon örülök neki de lehet e valami várható folytatás? További csökkenés?
2011. máj. 9. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Végre egy jó hír. De nem kell aggódni, jön a nyár, ilyenkor mindig felemelik, hamar meglesz a 400Ft/l.

Lassan ideje is lenne összecsődíteni egy kis autós tiltakozást, a rendvédelmi dolgozók most úgy is benne vannak, nem sokára jönnek a mávosok, mert már régen sztrájkoltak, csapódjunk hozzájuk, és nyílvánítsuk ki a nem tetszésünket.

2011. máj. 9. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Miután Osamát likvidálták 4 dollárt esett az olaj hordónkénti ára. Ehhez hozzájön a forint erősödése a dollárral szemben(illetve a dollár gyengülése). Megjegyzem, én is meglepődtem!
2011. máj. 9. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1774..

ezt írtam előző héten, de volt az 20% is már... magyarán ez a csökkentés még kevés is volt, ha az árfolyamot nézzük...bezzeg ha egykét dollárral emelkedik, akkor 4-5 ft-okkal emelik az üzemanyagot..

2011. máj. 9. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Miután szépen felvitték az üzemanyagárakat (arra fogva hogy drágult a világpiaci ára) és rájöttek hogy hoppá jóval kevesebben ülnek kocsiba a rohadt drága üzemanyag miatt, most kicsit apránként visszább csökkentik, hogy többen üljenek kocsiba és tankoljanak. Észrevették hogy egyre kevesebb üzemanyag fogy és ezért hirtelen közlik hogy jajj hoppá csökkent a világpiaci ár, úgyhogy most lejjebb vissszük. Nem is átláttszó... :) Szánalmas amit itt csinálnak... 2008-ban a közel 300ft-os üzemanyag (95-ös) adómentes ára volt 130-140ft között. Nem tudom most mi a helyzet pontosan de erősen kétlem hogyha valóban drágult az üzmenyagok ára akkor az most adó nélkül több lenne 180-190ft-nál. Csak mindenre megpróbálják a lehető legmagasabb adót kivetni, amit valahogy meg kell magyarázni. Nem hiszem, hogy nagyon csökkenne az üzmeanyagok ára főleg, hogy jön a nyár... Talán még annyit csökken, hogy egy kicsit többen üljenek kocsiba és vegyék az üzemanyagot... De az biztos, hogy annyi mostanság nem nagyon lesz mint amennyi volt... Na nem mintha az olcsó lett volna... :(
2011. máj. 10. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!