A Suzuki a sikertelen emberek autója?
Úgy vagyok, mint 12:10 és 12:29 válaszolók.
Éppen lenne pénz jobbra-szebre, de az autó nem annyira fontos nekem, hogy másról lemondjak. Inkább vállalkozásba fektetem a pénzt, és a magam és a családom jövőére teszek félre, minthogy most valami szuperautóval rohangáljak, utána meg jöjjön a kopp, tudjátok, mint a tücsök, aki egész nyáron hegedült, aztán rákú-rt... SX4-em van, nagyon jól megy, tudok bele pakolni, elférünk, a dolgom ugyanúgy intézem vele, mint más autóval tudnám. Max ha összetöröm, ellopják, akkor nem kell a Dunának mennem, meg a Totalcar oldal s.ggfejségeket ír rólam ismeretlenül.... de ezzel együtt tudok élni.
"Kérdezőnek az a sikeres ember aki egy több milliós autóval szaladgál és villogtatja amit az apukája vett neki a 2-es érettségiért cserébe..."
Kétlem, hogy a gazdag és sikeres apukák milliós autót vennének a gyerekeiknek 2-es érettségiért cserébe, 2 nagy pofont sokkal valószínűbbnek tartok. /egy gazdag apuka gyereke (off)
"Legalább eltüntek a dáciák és a ladák"
köcsög!nézzél már szét!egy f@sz@ lada még most is többet ér mint bármelyk kocsi!
Suzukit általában nem vállalkozók, üzletemberek vesznek, hanem nyugdíjasok, kis pénzű emberek és nagyrészt hitelre.
Tudok olyan vállalkozót, gazdag embert aki Fiattal jár, aki Audival, Toyotával, Renaulttal, Volkswagennel.
De olyanról nem tudok aki gazdag és Suzukival jár.
Szerintem aki megtehetné hogy Audit, Mercit vegyen az nem venne Suzukit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!