A Suzuki a sikertelen emberek autója?
Miért lenne? A sikert nem feltétlenül kocsiban mérik. Szerintem ez butaság is lenne.
Barátomnak egy Swift van, és nincs vele semmi gond, pedig nem mondanám, hogy sikertelen ember lenne, sőt... Egyébként is, gurul, nem? :D
siker
demonstro, exhibeo exibeo
A latinból feltételezem, hogy a siker már akkor is valaminek a megmutatása, hogy én ki vagyok, meg mim van valamint az exhibicionizmus, ami ugye a magamutogatás.
Ez a mai világban, meg a régebbiben is azt jelentette, hogyha valakinek sok pénze van, akkor az már valaki, még ha egy sz@r alak is. És boldogok? Hááát..."Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
Kinek mi? Anyukámnak több Suzukija is volt, Swift meg Vitara,sőt még BMW-je is (ami elég gyakran volt szerelőnél), akkor Ő ki? Egy sikertelen sikeres? Neki például fontosabb volt, hogy elindítson Engem meg a 3 nővéremet az életben, de akinek az számít, hogy ki milyen kocsival jár, az nyugodtan gondolkodjon el ezeken a dolgokon. Én csak sajnálom az olyan embereket akik azért hajtanak, hogy valami luxus kategóriájú autóval járhasson, miközben a valódi értékeket, egy-egy kedves szót többre értékeljen, mint egy vagy pár kört az autója elején.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy mindenki járjon Suzukival, vagy bármi alsóbb kategóriájú autóval, de ne nézzük már le azt aki nem milliós kerekeken pihenteti a tomporát.
Kicsit szélesítsék már a látókörüket ezek az emberek.
Nem a kérdezőnek intézem személy szerint ezt a választ, hanem magának a témának, hogy ilyen felmerülhet.
Suzuki Swift Cabrio-m van, nem érzem magam sikertelennek, egyszerűen csak abban az árkategóriában amiben cabriot kerestem ez volt az ami a legjobban tetszett. És nem érdekel hogy Suzuki! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!