Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Váltós motor vagy robogó?

Váltós motor vagy robogó?

Figyelt kérdés

Most tavaszra szeretnék venni motort,de nem tudom eldönteni melyik legyen! Motoroztam mind a kettővel robogóval is és simsonnal is! Márkailag ezeken gondolkozom:

Aprilia sr50

Aprilia rs50

Aprilia af1

2011. jan. 6. 08:35
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Ez a suzuki rg 80 80ccm2. Ha a biztosítást rákötöm (segédmotor)akkor ugye a neve "SUZUKI RG 80" De nem lesz gyanús hogy azt mondom hogy 50ccm2 a 80ccm2 helyett?

Vagy netán rendőrök harapnak rá?

Valakinek tapasztalata ez ügyben? előre is köszönöm!

2011. jan. 24. 21:27
 52/56 anonim ***** válasza:
bemész biztosítóhoz ha nincs rajta biztosítás és megkötöd rá segédmotor biztosítást! az adásvételibe alapból Suzuki RG 50-et kell beleírni ha kérnék esetleg a biztosítósok! meg a rendőrök miatt is!!
2011. jan. 25. 14:25
 53/56 anonim ***** válasza:
MAjd gyanús lesz, mikor nekimész egy kocsinak, és kiderül, hogy nemcsak biztosítási csaló vagy, hanem kamu adásvételit van (hisz 50cm3-re) tehát okirathamisító is. Na meg jogosítvány nélküli vezetés, hiszen minimum A1 kellene a 80cm3 is motorhoz. Na meg párszázezer büntetés, veeztéstől és jogsitól való eltíltás, és lefoglalják a motort. De vegyél csak 50esként 80ast...
2011. jan. 25. 14:49
 54/56 anonim ***** válasza:
haverom az 50es jogsival járta a 125os motort es garambozott nem lett neki semmi belole
2011. jan. 25. 16:33
 55/56 A kérdező kommentje:

Helló!

Suzuki RG 80-hoz nem lehet kapni alkatrészeket?

Dugó,gyűrű,fékpofa,lánc, fogaskerék,stb stb . tehát ezek a nélkülözhetetlen alkatrészek.. A moci amit vettem azon minden ok,de semmi sem tart örökké!

Nézegettem netten, de nincs sehol!!

Bezzeg simsonhoz annyi alkatrész van, hogy a Tiszát ellehetne velük rekeszteni.... :/

HA valaki tudna valami webáruházat vagy bármit ahonnan szükség esetén rendelni lehet alkatrészeke, az írja le!

Előre is köszönöm!

2011. febr. 11. 23:44
 56/56 Kisjooni válasza:
Helló! Nekem Suzuki Rg 80-am van. Én csak ajánlanio tudom! Nagyon jó motor. Pörgős, erős, a 125ös alkatrészek többé-kevésbé passzolnak hozzá. Hát nekem városon belül sikerült kipörgetnem (nem teljesen gyári pl. 125 gyári sport kipufogó, felfúrt henger, nagyobb első és nagyobb hátsó fogaskerekek). Megbízható motor, keveset eszik( nekem max 4 l-t eszik, de ha nyugodtan vezetek, nem pörgetem megáll 2 l-nél is). Én mindenképp csak ajánlom, de én olaszt nem vennék.
2011. okt. 24. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!