Váltós motor vagy robogó?
Most tavaszra szeretnék venni motort,de nem tudom eldönteni melyik legyen! Motoroztam mind a kettővel robogóval is és simsonnal is! Márkailag ezeken gondolkozom:
Aprilia sr50
Aprilia rs50
Aprilia af1
a DNA egy robogó röpsúlyos kuplunggal, váltó nélkül (mint a többi 50-es robogó). az RS egy motor 6 sebességes váltóva.
két külön világ. a váltós 50es hangját én szeretem, és a robogókét nem, hadd, ne keljen sorolnom, mire hasonlít. de nem szoktam csak úgy beszólni, hogy a robogók hangja olyan, mint ha be akarnád sülni. azt utálom, ha lemondják a váltós kétüteműek hangját. az már csak hab a tortán, hogy beírja, hogy ez a robesz nagyon megy (jelen esetben a Gilera DNA). RSt ne, mert nem jó a hangja (kinek hogy, és hozzáteszem: az RS is nagyon megy), Gilera DNA-t vegyél, mert nagyon megy (mert annak olyan hú de jó a hangja :D mint az elektromos fűnyíró...). youtuben keress egy videót a Gilera DNAról, és az RS 50-ről. majd kérek egy kommentet, hogy melyiknek van jobb hangja :D egyébként a gyári DNA sokkal gyengébb, mint a gyári RS (a fojtatlan is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!