Az emberek minek költenek vagyonokat, tuningra?
Nem mondom, hogy a tuning autók sz*rul néznek ki, de sok embert látok, hogy feltuningolja a régi vacak suzukiját(nem vagyok Suzuki ellenes) tényleg rákölt akár milliókat is, és abból, amennyit ráköltött, venne egy jó autót.
Most nem arra gondolok, hogy lesötétíti az üveget, emg sportkipufogó, hanem mikor minden kell rá neki. Hátsó szárny, neonfény, matricák, sportülés, bukókeret stb. Mintha egy verseny autó lenne az a Swift. De, még ha versenyezni jár vele, vagy hasonló. De, sokan csak ráköltenek milliókat, és akkor büszkék rá, hogy jól néz ki.
Mi értelme van ennyit rákölteni egy autóra, amikor abból a pénzből már lehetne venni egy komoly "verseny" autót?
Szerintem csak egyszerűen szereti az autóját !
Van aki ezzel akar "csajozni"(vagy csak ebben reménykedik), haverok előtt akar felvágni vele.. stb.
vagy csak egyszerűen megnézett egy "Halálos iramban" című fimet és megtetszettek neki a tuning autók..
Személy szerint nekem is nagyon tetszenek a tuning autók !
17/F :)
Szerintem a tuningolásnak van min. két alfaja.
Az egyik,amikor valóban megszállottan kötődik az autójához,de,mivel nem egyedi széria,hát átszabja a saját ízlésére.Nem vagyok elfogult magammal szemben,de én most tervezem egy II GTI 16v vásárlását.Ezt fogom itt-ott jobbá tenni és azzal szeretnék a sírba menni.
Szóval,van,aki a saját ízlésére formálja az autóját,ezt nevezhetjük tuningnak szerintem.
De elkap a röhögőgörcs,amikor,amit a madarastescóban csak kapni lehet,az rá van aggatva.Vagy a másik,amikor nem olcsó dolgok ugyan,de össze van rajt hordva,mintha muszáj lett volna.
Sok komment érkezett :DDDD
Végül is megértelek téged is mert tényleg van olyan kocsi amire millió van költve és elég gány munka lett belőle! Egyébként persze, hogy nem kapod vissza az árát olyan mint egy vadi új kocsi: megveszed 3 millióért és ettől a perctől jó ha 2,4-ért el tudod adni ;)
Meg háát tényleg apránként van a dolog, én is első kocsinak egy golf 3-asban gondolkodok, és hát alap kocsi elég csúnyácska, szal egy normális tuninggal máris szebb amit mindenki megnéz: és ez jólesik az embernek :D
a neon annyival jobb, hogy tiltják így nagyon kevés kocsin lehet találni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!