Miért költenek egyesek ilyen sok pénzt egy 50ccm3 motorra?
Annyira béna amikor egy ilyen nagy motorra akarnak hasonlítani és ott tötyörögnek 50-nel.Komolyan nem értem.Azt hiszik a kis 14 évesek, hogy ettől menőek lesznek??Ha már 50ccm3-s motort vesznek akkor vegyenek simsont vagy mittomén, de ne ilyen nagymotor utánzatot.Olyan béna!
Ilyesmikre gondoltam:
haver
igen ennyi
de tudod valaki megteheti...
amúgy meg nekem is van és csak elárulom h nem 50nel lehet vele menni hanem 100 fölött is aranyapám:P
tájékozódjál aztán tegyél fel normális kérdést
kedves második válaszoló
gratulálok a motorodhoz, a szüleid biztos megdolgoztak az áráért. de ettőlmég te egy vacak 50 köbcentis szär "tulajdonosa" vagy, és ezért én téged lenézlek.
Miért lenne ciki vagy béna? (Megjegyzem, én gyalogos vagyok.) Ezek a motorok a mai idők Simsonjai. 20-25 évvel ezelőtt csak segédmotor-kerékpárok voltak, rosszabbnál rosszabbak, Romet, Riga moped, Jawa (avagy más néven Babetta). Az volt a menő akkor, akinek Simsonra tellett. Most meg az a menő kissrác, akinek a 700 000-es 50 ccm-es mocira telik. Semmi baj nincs ezzel.
Am van egy haverom, aki nem túl nagy termetű ember, lassan közel a 40-hez. Neki élete álma volt egy jó, nagyteljesítményű sportmotor. Vett egy 750-es Suzukit és nem bírt vele. Nem menet közben borult fel vele, hanem álló helyben eldőlt. Nem bírta megtartani. Be is cserélte kocsira.
Nem mindenki Arnold Schwarzenegger, hogy 2000-es Harley-n repesszen. Kisgyereknek kis motor. Mi a baj vele? Az, hogy annyiba kerül, amennyibe? Az miért fáj neked, hogy más mire költi a pénzét? 700 000 Ft olyan nagy összeg? Vannak családok, ahol több kocsi is van. Azok milliós tételek. Akkor rögtön feltételezzük mindről, hogy se99el beleestek a mézes bödönbe vagy csaltak-loptak, mert meg tudják fizetni?
Az én jövedelmemhez képest bárki kőgazdagnak tekinthető, aki meg bírja fizetni a benzin árát és egy autó fenntartási költségeit. Akkor most legyek mindre irigy? Ne nevettessük már egymást!
Általában a 14-15 éveseknek veszik a szülők. Felnőttet még nem nagyon láttam 50-es enduron meg supermoton ülni.
Én nem vennék 600-700ezerért 50-es motort, inkább vennék autót mivel B-s jogsim van.
Nekem Robogóm van amit használtan vettem SAJÁT PÉNZBŐL. Szüleim egy forintot nem adtak hozzá.
Nekem amúgy tetszenek ezek, de nem vennék mert drága és lassú, na meg az alkatrész is ritka hozzá és az is drága.
Mert egy Majom világban élünk, és rengeteg olyan kis és nagy majom van aki még ezen a szinten tart.
Örülj hogy ezeknek van mit eladni!
Lehet hogy ma még megtehetik hogy megveszik, de ki tudja mi lesz velük fél év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!