Az emberek minek költenek vagyonokat, tuningra?
Nem mondom, hogy a tuning autók sz*rul néznek ki, de sok embert látok, hogy feltuningolja a régi vacak suzukiját(nem vagyok Suzuki ellenes) tényleg rákölt akár milliókat is, és abból, amennyit ráköltött, venne egy jó autót.
Most nem arra gondolok, hogy lesötétíti az üveget, emg sportkipufogó, hanem mikor minden kell rá neki. Hátsó szárny, neonfény, matricák, sportülés, bukókeret stb. Mintha egy verseny autó lenne az a Swift. De, még ha versenyezni jár vele, vagy hasonló. De, sokan csak ráköltenek milliókat, és akkor büszkék rá, hogy jól néz ki.
Mi értelme van ennyit rákölteni egy autóra, amikor abból a pénzből már lehetne venni egy komoly "verseny" autót?
nem egyszerre költik rá a sok pénzt hanem apránként...
egyszerre biztos nem költenének annyit egy szuzukira.
szerintem.
vagy ha igen az a ő bajuk.....
részvétem.
és sajnos sokszor nem is néz ki jól a végeredmény.
"Téged az miért zavar, ha költ az autójára valaki?!"
nem erről volt szó....
Fiúk! Ez hobbi! Van aki ezt szereti csinálni, csinosítani az autóját. Sokat rákölt? Ebből már vehetne jobbat? De az mezei autó lenne, nem lenne benne az ő keze, az nem jó, nem egyedi!
Azt persze megint kellene neki tuningolni!
Ez egyébként nem az én világom, megütődtem azon a hirdetésen, hogy: X márka full optikai tuninggal eladó.
Ezeknek az embereknek a többsége még nem nőtt fel és még hiszik,hogy egy feltuningolt Suzukival is lehet filmbeli szőke nagymellű nőkre vadászni üvöltő Koppány kipuffal.
Ezt azért tudom így felvázolni,mert rengeteg ilyen suttyó gondolkodású ismerősöm volt fiatal koromban. Én beértem volna egy GYÁRI autóval is ahogyan azt kiadták,de ők egyből kicseréltek az új "hiteles" autójukon szinte a motoron kívül mindent.
Ja és egykori "tuningb*zi" emberünk most ébredt rá,hogy egy autóban nem lehet lakni,jó volna egy lakás árát kispórolni a jó fizetésből,de ennek már a többszörösét ráköltötte egykoron az autóra,amit azóta a hurkanyakúak elkoboztak. (Hiteltörlesztés hiánya miatt)
Ezek olyan önfejűen kidobott pénzek,amit a következő tulajként senki nem fog megfizetni.
Inkább spórolni;gyűjteni kell a mai világban,mert kopasz marad a s*ggünk!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!