Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek minek költenek...

Az emberek minek költenek vagyonokat, tuningra?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy a tuning autók sz*rul néznek ki, de sok embert látok, hogy feltuningolja a régi vacak suzukiját(nem vagyok Suzuki ellenes) tényleg rákölt akár milliókat is, és abból, amennyit ráköltött, venne egy jó autót.

Most nem arra gondolok, hogy lesötétíti az üveget, emg sportkipufogó, hanem mikor minden kell rá neki. Hátsó szárny, neonfény, matricák, sportülés, bukókeret stb. Mintha egy verseny autó lenne az a Swift. De, még ha versenyezni jár vele, vagy hasonló. De, sokan csak ráköltenek milliókat, és akkor büszkék rá, hogy jól néz ki.

Mi értelme van ennyit rákölteni egy autóra, amikor abból a pénzből már lehetne venni egy komoly "verseny" autót?

2010. dec. 19. 20:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
36%
mert szereti a kocsilyát de te ezt biztos nem tudod megérteni
2010. dec. 19. 20:16
 2/23 anonim ***** válasza:

nem egyszerre költik rá a sok pénzt hanem apránként...

egyszerre biztos nem költenének annyit egy szuzukira.

szerintem.

vagy ha igen az a ő bajuk.....

részvétem.

és sajnos sokszor nem is néz ki jól a végeredmény.

2010. dec. 19. 20:26
 3/23 anonim ***** válasza:
61%
Téged az miért zavar, ha költ az autójára valaki?! Tudod, van aki a suzukit is tudja szeretni, és hajlandó költeni a csinosítására, stb. Nekem is volt suzukim 3 évig, én tudtam szeretni. Az, hogy valaki az autójára költ, teljesen a magánügye, és nem hiszem, hogy bárki találhat benne kivetnivalót. Van aki nem érti, de létezik az autóhoz való kötődés is. Miért nem vesz másik autót, mert megteheti? Itt megint kitérek arra, hogy szeretheti azt a bizonyos autót, ami van neki. Én is megtehettem volna, hogy 4-5 milliós autót veszek, nekem tökéletesen megfelelt a suzuki is, most pedig megfelel, a 96-os brava is. Megtehetném, hogy Audival járjak, mert felvehetném rá a hitelt. Valószínűleg szívnám a fogam, hogy fizetni kell a havi részleteket, meg egy vagyont költenék biztosításra, adóra. Nem. Nekem ez nem hiányzik. Jó nekem az 1.4-es motor, mind az 55kW-jával. Ennyi a lényeg.
2010. dec. 19. 20:28
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem, mindig félreértik az emberek a kérdéseimet... NEM zavar! Szerintem 1-2 autó jól is néz ki! Csak, megnéztem, mennyibe kerülnek ezek a dolgok, és meglepődtem, milyen drágák is vannak. Csak, abból, amennyit költenek az autójukra(Az Ő döntésük, engem nem zavar, egyáltalán) vehetnének egy jó autót, ami tuning nélkül is gyors, jól néz ki... Csak kérdezem, nem zavar!!!
2010. dec. 19. 20:32
 5/23 anonim ***** válasza:
71%
Igazad van. Amennyit ráköltök pl egy suzukira lehet h annyiból meg a kocsi árából ha eladom veszek egy jobbat. Én csak azt nem értem h akinek nincs elég pénze normális tuningra csak ilyen maszekra (pl fóliás ablak meg 1 kipufogó vég+pár matrica) az minek kezd hozzá? Elég hülyén tud kinézni ez az erőltetett tuning.
2010. dec. 19. 20:36
 6/23 anonim ***** válasza:
66%

"Téged az miért zavar, ha költ az autójára valaki?!"

nem erről volt szó....

2010. dec. 19. 20:38
 7/23 anonim ***** válasza:
80%

Fiúk! Ez hobbi! Van aki ezt szereti csinálni, csinosítani az autóját. Sokat rákölt? Ebből már vehetne jobbat? De az mezei autó lenne, nem lenne benne az ő keze, az nem jó, nem egyedi!

Azt persze megint kellene neki tuningolni!

Ez egyébként nem az én világom, megütődtem azon a hirdetésen, hogy: X márka full optikai tuninggal eladó.

2010. dec. 19. 20:41
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Lehet h egyedi lenne de elég röhejes a kinézete ezeknek a "tuning" suzukiknak amik az utcákon szaladgálnak.
2010. dec. 19. 20:46
 9/23 anonim válasza:
NA! ez egy ritka jó kérdés! Kérdező, először is, azért értenek félre mert nem vagy átlagos, filozofikus alkat vagy, a dolgok mögé látsz, gondolkodsz..., azért költenek, mert mindenki másmilyen, szerencsére. Amiért valaki vesz több millióért egy kis gyémántot, amiből sok sok lehet hogy sokkal mutatósabb dolgokat vagy házat stb. vehetne, vagy aki súlyos ezreket költ a kis kutyuskájára még mások éheznek, stb, üdv a nem értem a világot táborban!Én is ilyen vagyok, sosem értenek meg , és nem is fognak igazán..de aki igen az kitart majd melletted ne félj!
2010. dec. 19. 21:04
 10/23 anonim ***** válasza:

Ezeknek az embereknek a többsége még nem nőtt fel és még hiszik,hogy egy feltuningolt Suzukival is lehet filmbeli szőke nagymellű nőkre vadászni üvöltő Koppány kipuffal.

Ezt azért tudom így felvázolni,mert rengeteg ilyen suttyó gondolkodású ismerősöm volt fiatal koromban. Én beértem volna egy GYÁRI autóval is ahogyan azt kiadták,de ők egyből kicseréltek az új "hiteles" autójukon szinte a motoron kívül mindent.

Ja és egykori "tuningb*zi" emberünk most ébredt rá,hogy egy autóban nem lehet lakni,jó volna egy lakás árát kispórolni a jó fizetésből,de ennek már a többszörösét ráköltötte egykoron az autóra,amit azóta a hurkanyakúak elkoboztak. (Hiteltörlesztés hiánya miatt)

Ezek olyan önfejűen kidobott pénzek,amit a következő tulajként senki nem fog megfizetni.

Inkább spórolni;gyűjteni kell a mai világban,mert kopasz marad a s*ggünk!!! :)

2010. dec. 19. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!