Milyen autót vásároljak? Első autó lenne, használtan vásárolnám és maximum 600. 000 Ft-ot költenék rá.
Vegyél suzuki swift-et. Igénytelen, lehetetlen széthajtani, olcsó alkatrészek, első autónak kiváló.
600 körül már kapsz 2000 körüli példányt klímával.
Mindjárt jönnek az okosok lehurrogni.
Támogatom az elsőket, de egy kis kiegészítéssel.
600 ból nem csak Suzukit kapsz, annyiból kijöhet egy egészen komoly 90 es évek végi Toyota Corolla is.
Ez csúcs vaze:
Ő egyel régebbi széria, ami tulajdonképpen nem hátrány, viszont van benne klíma is:
és még egy utolsó:
Én így elsőre őket tudnám javasolni, hosszúéletűek, elnyűhetetlenek mint egy suzuki, csak éppen kategóriákkal keményebb a vázuk. Ezekben már nemkell félned, nem minden autó megy át rajtad mint forrókés a vajon.
Itt a full lista:
Egyébként nézhetsz nissant, vagy bármien más japán autót nyugodtan,
én magam már a német autókat jó régóta messziről elkerülöm, mivel valamennyire ismerem a motorjaikat, és abból én már nemkérek.
Na hajrá
Na! Megint előjött a suzukiban meghalunk válasz...
Elárulnád nekem, hogyan kaphat KPM engedélyt az autó, ha csak úgy átmennek rajta, mint forró kés a vajon?
Hagyjuk.
Nekem is volt suzukim, és nem azért adtam el, mert halálfélelmem lett volna benne, sokkal inkább azért, mert kiöregedett alattam.
Mindenképp olyat vegyél, amit nem akarsz nagyon megszeretni, ami arra jó, hogy néhány tízezer km-t elmenj vele olcsón és olcsón szervizelhető legyen, megszerezz vele valamennyi rutint, és ha úgy érzed, hogy "megértél" az újra vagy a fiatalabbra, akkor eladhasd és még pénzt is kapj érte.
Ford, opel, suzuki olcsón szervizelhető és korban is ideálisat kapsz ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!