Miért költenek egyesek ilyen sok pénzt egy 50ccm3 motorra?
Annyira béna amikor egy ilyen nagy motorra akarnak hasonlítani és ott tötyörögnek 50-nel.Komolyan nem értem.Azt hiszik a kis 14 évesek, hogy ettől menőek lesznek??Ha már 50ccm3-s motort vesznek akkor vegyenek simsont vagy mittomén, de ne ilyen nagymotor utánzatot.Olyan béna!
Ilyesmikre gondoltam:
Sosem adnék 200 ezernél többet 50 köbcentisre.
Az én Simsonom kb 100 ezerben van, megbízható, szép, és gyors is.
700 ezer 50-esre? Röhej..
400-500-ból kapok tökéletes állapotú 65 lóerős Kawasaki ZXR400-ast...
Kérdező:
Milyen motorod volt 14-16 éves korodba? ( Gondolkodj el a válaszon..)
És azt is garantálom hogy akinek most ilyenje van az mire annyi éves lesz amennyi te vagy 100x külömb motora lesz mindnek :) és akkor legyél irigy és ne most ;)
A Simsont nemigazán kéne lenézni, mert szinte 100%, hogy
apátok is ezen tanult meg motorozni.(ha motorozik)
Főleg azért nem kell lenézni, emrt nincs rajta 60 kg burkolat, meg nincs gyárilag 12 ezret pörgő blokkja.
Csak!Egy derbivel nemigazán mész el annyit, mint egy Simsonnal. Simsont olyan egyszerű javítani, hogy az már röhely. Az a motor arra van kitalálva, hogy a kispénzű embereknek is lehessen motorja.És nem is igazán fair összehasonlítani egy mai sport, supermoto, vagy akármilyen 50-es motorral. (Csak zárójelben megjegyzem, hogy nekem sikerült a váltót beállítani az út szélén, egy alapjárat állító csavarral...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!