Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én voltam a hibás? A parkolóbó...

Én voltam a hibás? A parkolóból lassan tolattam kifele megnéztem senki sem jött.Mire negyedig, majdnem félig hátratolattam egyszerrcsak nagy sebességgel nekem jött egy kocsi, és az elejét szinte teljesen + kicsit az oldalát megütöttem. Tovább 👇

Figyelt kérdés

Lehet hibás voltam , de nem annyira hogy az eleje szinte teljesen összetörjön.

Abban neki volt sara +sztem - hogy olyan nagy sebességgel nekem hajtott , tele kocsis parkolóban!!

Ilyen esetben hogy kell megállapítani hogy ki mennyire hibás?

Már elment a kocsival mert ráadásul ismerjük messziről egymást, de a mai nap fogunk találkozni es megbeszélni.

Szerintem parkolóba max 30al mehetett volna, de ö 50el feltehetően ment annyira összetört a kocsija

Nagyon csúnyán.

Az én kocsimnak alig lett baja mert a vonóhorgom okozta nagyban a kárt a másinak.

ma 09:29
1 2
 11/13 kutyafule4 ***** válasza:
73%
#10 egy helyszínelő igen hamar megállapítja.
ma 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:

"Rendőr: a kérdezőt hozta volna ki vétkesnek. Hiába mondja a kérdező, hogy gyorsan jött, tolta neki mint az állat stb.

Rendőr: " bizonyítsa be!"

a vétkes kocsija csúnyán összetört a nagy sebesség miatt, az a leghülyébb rendőrnek is feltűnik.

ma 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:

6. Miért értelmezi szinte mindenki félre az elsőbbségadás lényegét?

Az arról szól, hogy az EGYSZERRE történni akaró – de fizikailag lehetetlen – mozgások sorrendjét meghatározza.

Jelen esetben: Az ott lévő, egyenesen haladó jármű mozgását nem akadályozhatom tolatással. De ha már tolatok, a később érkezőnek már nincs előnye!

Gondolkodj! Ha neked lenne igazad, akkor egy formgalmasabb helyen ott várhatnál éjfélig, mert mindig jön valaki.

Kérdező: a rendeletben nem létezik parkoló/várakozóhely. És nem a szavakon lovaglás ez. Várakozásra alkalmas hely lehet pusztán paragrafusból következő, és útburkolati jellel meghatározott. Egy olyan térség, ahol sok-sok ilyen, a „belső útjai” semmiben nem térnek el más utaktól. Ha nincs sebességhatár övezet kitéve, ugyanúgy szabályos, mint a 30 vagy 20.

ma 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!