Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan hely ahol beveszik...

Van olyan hely ahol beveszik a hibás generátort?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemrég cseréltem ki a generátort az autómon. Nem egy gyakori darab, egy '95-ös Mitsubishi Lancer 1.6-os motorral, így nagy valószínűséggel nagyon nehezen tudnám eladni még ha fel is lenne újitva a régi alkatrész.

Azt tudom hogy a Bárdi és az Unix ad "betéti díjat", tehát ha kicseréled és visszaviszed a hibás generátort X pénzt visszakapsz, de jelenleg nem Magyarországon vagyok úgyhogy ezt nem tudtam igénybe venni.

Az a kérdés hogy ettől függetlenül hogy nem ott vettem az alkatrészt, ők, vagy valaki más megveszi-e a meghibásodott generátort vagy egyszerűbb ha leadom vasba?

jan. 27. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Az Unix/Bárdi betét díj nem így működik. Ha náluk veszel egy felújított generátort, akkor azért cserébe vissza tudod adni nekik a te régi rossz generátorodat és ezért valamennyit visszafizetnek. De csak úgy nem tudsz nekik adni egy rosszat, csak ha a cseredarabot is tőlük vetted.

Pénzt egészen biztosan nem fog adni senki érte, mert ahogy mondtad, még felújítva sem ér sokat, tehát nem éri meg felújítani sem. Papírnehezéknek meg minek venné bárki?

jan. 27. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb leadni vasba.
jan. 27. 13:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az is lehet hogy akkor inkább csinálok belőle valami asztali díszt a garázsba, esetleg rátákolok valami tálat a tetejére hamusnak vagy valami hasonló hülyeséget csinálok belőle

jan. 27. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
De csak el, ha utángyártott kínai generátort vettél, úgyis kelleni fog. A gyári megjavítva sokkal tartósabb lesz.
jan. 27. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Csináltasd meg és jó lesz tartaléknak.
jan. 27. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Tegyél egy próbát az erre szakosodott felújító műhelyeknél, lehet beveszik és adnak érte valamennyit. Nekik is általában jó ha minél több típushoz van cseredarabjuk.
jan. 27. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Vastelep, kilóra átveszik.

Én mondjuk azt csináltam, hogy vettem egy új (nem felújított!) generátort. A régit meg felújíttattam. Sajnos olyan típusú autóm van, aminél gyakran meghibásodik. Így viszont nem kell utána rohangálni, mert itthon van a polcon a saját cseredarab. Kenyeret nem kér. De ha kell, csak csere és kész, megyek tovább.

jan. 27. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk célszerűbb lenne feljavítani. Ha van hozzá alkatrész akkor egy hozzáértő rendbe is tudja rakni.
jan. 27. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!