Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én voltam a hibás? A parkolóbó...

Én voltam a hibás? A parkolóból lassan tolattam kifele megnéztem senki sem jött.Mire negyedig, majdnem félig hátratolattam egyszerrcsak nagy sebességgel nekem jött egy kocsi, és az elejét szinte teljesen + kicsit az oldalát megütöttem. Tovább 👇

Figyelt kérdés

Lehet hibás voltam , de nem annyira hogy az eleje szinte teljesen összetörjön.

Abban neki volt sara +sztem - hogy olyan nagy sebességgel nekem hajtott , tele kocsis parkolóban!!

Ilyen esetben hogy kell megállapítani hogy ki mennyire hibás?

Már elment a kocsival mert ráadásul ismerjük messziről egymást, de a mai nap fogunk találkozni es megbeszélni.

Szerintem parkolóba max 30al mehetett volna, de ö 50el feltehetően ment annyira összetört a kocsija

Nagyon csúnyán.

Az én kocsimnak alig lett baja mert a vonóhorgom okozta nagyban a kárt a másinak.

ma 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem kellett volna elhagyni a helyszínt, hanem rendőrt hívni, ha van kamera akkor kikérni a felvételt.
ma 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Elég nagy baleknak kell lenni egy parkolóban ehhez
ma 09:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Kinek??
ma 09:49
 4/11 A kérdező kommentje:
De ő hagyta el a helyszínt , mert sietnie kellett.
ma 09:49
 5/11 kutyafule4 ***** válasza:
58%
Nekem is sietnem kellett volna, ha ekkora balfasz vagyok. Nehogy pénzt adj neki, inkább kérdezd meg, hogy mi a francért kellett ennyivel menni és hogy pontosan merre figyelt közben, mert előre biztos nem.
ma 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Az a gond, hogy tolató autóval mindenkinek elsőbbséget kell adnod.

Neked akkor lenne igazad, ha bizonyítani tudnád kamera felvétellel, hogy a másik fél egy álló autónak ment neki.

Elhagyhatja a helyszínt, ha meggyőződik arról, hogy nincs személyi sérülés.

Az van, hogy betétlap vagy zsebbe fizetsz.

Szerintem válaszd a betétlapot.

Öt maximum gyorshajtásért büntetik meg, de az autójában okozott kárt te fizeted.

ma 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha elhagyta a helyszínt akkor instant sáros, feljelentést be kellett volna tolni rá.
ma 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Szerinted, ha a kérdező rendőrt hív, kit büntettek volna meg?
ma 10:28
 9/11 kutyafule4 ***** válasza:
#8 hát nem a kérdezőt. Te hogy tolatsz ki, felhívsz egy ismerőst, hogy álljon mögéd és segítsen? A való életben pont így történik a kitolatás, lassan kitolod a seggét és feltételezed, hogy a közlekedés többi résztvevője nyitott szemmel és normális sebességgel közlekedik. Az már csak hab a tortán, hogy már csak azért sem száguldozunk egy tömött parkolóban, mert bármikor előléphet az autók közül valaki.
ma 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Rendőr..., hagyjuk már! Teljesen felesleges kihívni őket.

Rendőr: a kérdezőt hozta volna ki vétkesnek. Hiába mondja a kérdező, hogy gyorsan jött, tolta neki mint az állat stb.

Rendőr: " bizonyítsa be!

A kérdezőt még pluszban,helyszínen jól megcsekkezik + bünti pontok.

Egymás között lerendezitek, ha ismeritek látásból egymást. Te fizeted az ő karát, ő fizeti a tiédet.

ma 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!