Az indiánok miért repülnek rá az összetört,sérült,hibás autókra ? Miért kell nekik ?
Figyelt kérdés
dec. 30. 12:35
1/17 anonim válasza:
Részben mert illegálban elbontják és ebből élnek, részben meg mert nekik a roncs autó is autó.
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor mehet a fémtelepre
dec. 30. 12:58
3/17 anonim válasza:
Olcsón meg akarják szerezni és sokat kiárulni belőle.
4/17 A kérdező kommentje:
Már ha el tudják adni !
dec. 30. 13:52
5/17 anonim válasza:
Ezt a kérdést még nem töröltették a széplelkű liberálisok?
Akik kb még fotóról se láttak c.gányt, nemhogy élőben.
Ha meg elüti a következő Sallai Nórát valami horda, vagy agyonvernek egy Szögi Lajost, akkor el se olvassuk a híreket.
6/17 A kérdező kommentje:
sajnálom ez a valóság,hogy facebook-on ez megy,hogy rákapnak az indiánok a törött járművekre. Mi nem tetszik hisz ez megy !
dec. 30. 13:58
7/17 anonim válasza:
Mert (illegálisan) bontják őket otthon, ami meg nem eladható megy a vasba. Meg mivel rájuk a világon semmilyen törvény nem vonatkozik néha összelegóznak otthon több roncsból egyet. Persze ez lepapírozhatatlan, de őket nem zavarja, hogy nincs műszaki, nincs forgalmi vagy biztosítás...
8/17 anonim válasza:
#5: Köszönjük a kérdező nevében a kérdésre adott kielégítő, értelmes, lényegretörő választ!
Amúgy nemrég egy totálkárra tört autót vittek el innét a környékről, aztán láttam egy udvarban már kisebb darabokra vágva felpakolva egy utánfutóra, vitték a "vasba".
9/17 Szolovjov válasza:
Mert sok köztük az ügyes karosszéria lakatos és fényező. Rendbe teszik gyári minőségre a kasznit és eladják az autót.
10/17 A kérdező kommentje:
8-9 es válaszadó 2 külön foglalkozást írt le :D Megnéznék ilyen munkát mint a nyolcas írt :D Én még nem láttam ilyet,hogy autókat darabolnak és visznek vasba .
dec. 30. 15:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!