Át tudom-e alakítani az irányjelzőimet?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon megtetszett a Mazdának a dimmelős irányjelző megoldása és szeretném beépíteni a kocsimba, amiben hagyományos PY21W és WY5W izzók vannak. Addig eljutottam hogy ledesre kell váltani őket (amúgy is tervezek egy ilyen újítást a nyár folyamán mióta legalizálták a ledes égőket), azonban akárhány cikket olvasok ezekről az irányjelzőkről semmit nem írnak róla milyen megoldást alkalmaznak ennek az effektnek az eléréséhez. Először valami speciális relére gondoltam, de egy fórumon már led vezérlőegységként emlegette egy felhasználó, én viszont reléknél bonyolultabb dologba nem mennék bele így sufni tuningba.ma 14:48
1/1 anonim válasza:
Azt tudom, hogy a szimpla ledeknél mindig kell valamilyen vezérlő. Szóval vagy gyárilag kell legyen beépítve az izzóba vagy neked kell egy külső vezérlővel megoldani az effektet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!