Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Abs hibás a kocsim, de csak...

Abs hibás a kocsim, de csak január végén tudják javítani. Nem kikapcsolható. Ha lehúzom a csatit az baleset veszélyes? Mert minden megállásnál rúgdos a pedál, és idegesít.

Figyelt kérdés

dec. 19. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Ha lehúzod a csatlakozót akkor az ABS nem működik, az üzemi fék normál működését nem befolyásolja, sima ABS nélküli fékként működik. Nem szabályos, mert biztonsági berendezés nem kapcsolható ki.
dec. 19. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha ABS hibás lenne akkor nem rugdosna a pedál, hisz ilyen a normál működése az ABS-nek. Inkább ott ABS jeladó lesz szerintem a hiba, ha van hiba.
dec. 19. 13:12
 3/12 Szolovjov ***** válasza:
66%
Az én autómban már 16 évvel ezelőtt amikor vásároltam sem működött az ABS meg most sem. Viszont a tiédben működik, csak nem jól.
dec. 19. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
ABS -nélkül is pont olyan jó a fék..sőt...
dec. 19. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem működik az ABS akkor szimplán nem működik, olyan mint egy ABS nélküli autó, nálad más a probléma, vagy rosszul működik.

Ha kiiktatod simán ABS nélküli lesz.

dec. 19. 14:31
 6/12 A kérdező kommentje:

#szolovjov.

Engem nem izgat maga az abs, mert az előző autómban eleve nem is volt, csak a műszaki miatt muszáj jó legyen.

dec. 19. 14:46
 7/12 A kérdező kommentje:

#5/6

Meg sem állok, csak simán fékezek akkor is van hogy el kezd rugdosni, illetve, ha mondjuk parkolóban gurulok 20-30 km/-val, de nem fékezek, akkor sípol ami azt jelzi, hogy bekapcsolt. Erre mondta azt a szerlő, hogy vszeg a jeladó, mert ami van mágnesgyűrű, azt figyeli, mikor áll meg, vagyis blokkol. És mivel nem működik a jeladó, ezért biztonsági okokból kapcsol be.

dec. 19. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor jeladó csere, ennyi. Le kell húzni a csatit és csumi.
dec. 19. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Vedd ki a biztositekot es kesz.
dec. 19. 17:50
 10/12 A kérdező kommentje:

#9/9

Ha kiszedem a biztosítékot, akkor ugyanúgy jelezni fogja, hogy nincs abs,Nem? Vagy a jeladót"meg lehet szüntetni?"

dec. 19. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!