Roland Ratzenberger-t is a leszakadó elsőkerék üthette úgy fejbe, hogy halálos sérülést szenvedett ettől, az 1994-es F1-es San Marinó-i Nagydíj versenyhétvégéjén?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a témában a neten, de csak a konkrét sebesüléseiről találtam infókat, amelyek hasonlóak a Senna sérüléseihez. (Tudom, hogy Senna-t előröl is érte sérülés, de a többi az hasonló a Ratzenberger-éhez.)
A fellelhető videókból arra következtetek, hogy mindketten hegyes szögben találták el a betonfalat autójaikkal, tehát a fal felől eső elsőkerék sérült, majd vált le először az autójaikról. Van valakinek ennél több és konkrétabb infója a Ratzenberger-rel történt falba csapódásról?
okt. 8. 09:07
1/1 anonim válasza:
"He had suffered three individually fatal injuries: a basilar skull fracture, which was named as the official cause of death; blunt trauma from the front-left tyre penetrating the survival cell and a ruptured aorta."
Volt némi köze hozzá talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!