Szerintetek rá fogok faragni ez miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap hazafelé tartva, a város közvetlen bejáratánál, az 50-es tábla előtt a céges autóm elé ugrott egy nagyobb méretű kóborkutya, nem volt választásom, vagy elütöm, vagy vészfékezek, és a mögöttem lévő belémrohan, vagy ha elhúzom a kormányt, megyek az árokba. Így választottam a kevésbé fájdalmasat, elütöttem, és mentem tovább (tudom, nem etikus, de ez van, mennem kellett tovább). Majd miután megérkeztem a céghez, ahol dolgozom, észrevettem, hogy a lökhárítónak(a lökhárító nem sérült) a műanyag burkolata kijött a helyéről, meg megsérült a rendszámtábla tartó, a műanyagot visszatettem a helyére, a rendszámtábla tartót kicseréltem, de viszont észrevettem, hogy a hűtő lekerült a helyéről, és most ferdén áll a motortérben, Fiat Puntoról van szó. Nem szóltam még a flottakezelőnek, hétfőn tervezem. Egy kicsit ideges vagyok ez miatt most. Szerintetek ki fogják majd fizettetni velem az okozott kárt?okt. 5. 15:52
2/5 A kérdező kommentje:
2011-es lerúgott Fiat Puntoról van szó, lízingelt, ha minden igaz.
okt. 5. 15:59
3/5 A kérdező kommentje:
Most, hogy Casco van e rajta, passz..
okt. 5. 16:09
4/5 Senior Séf válasza:
Céges verdára szeretnek Cascot kötni, és beszámítani az adóba.
5/5 anonim válasza:
Számomra kicsit elkeserítő, hogy a lerúgott punto állapota érdekel, de annyi nem volt benned, hogy legalább megállj... Lehet, hogy én sem kockátattam volna meg a hátsóval való ütközést, de azért vannak különbségel gázolás és baleset között...
De, hogy ne csak "szemétkedjek" egy ilyen autóban nem keletkezhetett akkora kár ami miatt aggódnod kéne mellesleg ahogy mondták valószínűleg casco is van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!