Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort/nagyrobogót...

Milyen motort/nagyrobogót vennétek ha a praktikum és a kényelem lenne a fő szempont?

Figyelt kérdés

Van egy 600-as Suzukim amit néhány éve vásároltam és használgatok, de úgy döntöttem hogy valószínűleg idén túladok rajta, az oka egyszerű: kb 7.000km került bele 3-4 év alatt, tavalyi évben mindössze 8-900kb. Tökéletes állapotú és szeretem...de, vidéki nagyvárosban élek, egyszer kétszer kijönni vele tök jó, de aztán a sokadik körnél már nem annyira, hosszú távokra annyira nem megyek, egyrészt mert nincs kivel, másrészt ha hosszabb útra merészkedek akkor azon kapom magam hogy szentségelek hogy állig be vagyok öltözve, plusz vihetem magammal a sisakot és a tanktáskát, a melegről már nem is beszélek. Ezért jött az ötlet hogy eladom a jelenlegit (ára olyan 1,6-7m ft) és mondjuk az ára egy részéből vennék valamilyen nagyrobogót, amire egyszerűen csak ráülök úgy ahogy vagyok egy sisakban, tárolórekesz némelyiken egész jó, tehát akár egy bevásárlás is megoldható vagy esetleg munkába járás, ami a jelenlegivel esélytelen.

Ehhez kérnék javaslatokat.

Néhány kiszemelt darab van, akár ezekről is meghallgatom a véleményeket:

Suzuki AN Burgmann 400

Yamaha Majesty 400

Sym GTS 300i EVO

Kymco Xciting 400i

Kymco Xciting 500i

Yamaha X-Max 400

Yamaha T-Max 500

Elöbbiek árban viszonylag elérhetők, 1m alatt már láttam egészen jó példányokat, utóbbiak elég borsosak még, főleg ha a 2010 utáni darabokat nézzük, öregebbet nem szeretnék.

jan. 27. 11:06
1 2 3
 11/30 kutyafule4 ***** válasza:
Akkor semmilyet.
jan. 27. 14:06
 12/30 anonim ***** válasza:

Mégis mi különbség van motorozás szempontból egy 400-500 vagy egy 650-es motornál?

Megérteném ha nagynak találod és akkor egy jó 50-est akarnál venni.

jan. 27. 14:17
 13/30 A kérdező kommentje:
Végülis ezért is tettem fel a kérdést, miszerint ki mit ajánlana. De gondolom az ára, a fogyasztása és a szervízköltsége.
jan. 27. 14:24
 14/30 A kérdező kommentje:
jóóó, de azért 300 és 650 között ne mondd hogy nincs különbség
jan. 27. 14:24
 15/30 anonim ***** válasza:
#14 Ekkora úton utas nélkül számodra igazából csak annyi, mennyire tudsz ellavírozni az autók között, amikor állnak. De aki nem pofára kapta a jogsiját, az 1000-essel is megoldja, szóval igazából fogyasztáson kívül nincs.
jan. 27. 14:30
 16/30 anonim ***** válasza:

A Burgman nagyon kényelmes (a lábadat is kinyújthatod majdnem teljesen) és rengeteg hely van benne. 2 sisak elfér az ülés alatt és még van egy csomó kisebb tárolórekesz. A 2010 körüliek pedig már nagyobb kerekűek, stabilabbak mint az elődjeik és a hírhedt olajfogyasztást is kiküszöbölték már.

A Majesty teljesen hasonló, de azt csak kipróbáltam. Most egy háromkerekűm van, ami nagyon stabil, de nem éri el a Burgman kényelmét és fele annyi tárolóhely sincs benne.

jan. 27. 14:33
 17/30 anonim ***** válasza:

Otthon milyen a Zontes kereskedöi es szerviz hälozata? Gondolom Nagyfaluban lehet kapni, de videken erre azert kisebb az esely...

[link]

jan. 27. 14:54
 18/30 A kérdező kommentje:
15#. végülis a fogyasztás sem egy utolsó szempont, előre szoktam menni a sorok között, de csak ha biztonságosnak érzem, nem török minden áron
jan. 27. 15:02
 19/30 A kérdező kommentje:
16#. na, ezt nagyon köszönöm.
jan. 27. 15:04
 20/30 A kérdező kommentje:
17#. megmondom őszintén nem hallottam még róla, ez újdonság.
jan. 27. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!