Durva, hogy egy guruló hűtőszekrényért elkérnek 2,5-3 milliót.
Autóvásárlás előtt állok, a lehető legmegbízhatóbb kocsit keresek napi 100 km ingázásra. Honda Jazz-t néztem ki magamnak a megbízhatósága miatt (amiket állítanak), de sokallom érte azt a 2-3 millió forintot, amennyiért egy ilyen autót lehet venni. Gondolom a praktikum durva felár, ami engem viszont hidegen hagy.
Van esetleg hasonlóan jó, megbízható, de olcsóbb alternatíva erre a kocsira?
Az a rossz hírem van, hogy a jelenlegi használtpiaci árak mellett nem, vagy csak hatalmas szerencsével fogsz 2-3 millió alatt olyat találni amivel nem fogsz szívni mint a torkosborz.
2023. júl. 11. 20:37
3/9 anonim válasza:
Opel corsa b
2023. júl. 11. 20:39
4/9 anonim válasza:
Mitsubishi Colt, nem egy jó autó vezetni, de el nem romlik.
2023. júl. 11. 20:49
5/9 anonim válasza:
Renault Clio III
Peugeot 207 TU5
Skoda Fabia II
Seat Ibiza Mk4/VW Polo Mk5
Suzuki Swift AZG
Fiat Panda 319
Peugeot 108/Citroen C1/Toyota Aygo
Renault Twingo II
Volkswagen up/Seat Mii/Skoda Citigo
2023. júl. 11. 20:55
6/9 anonim válasza:
Éppen azért kérnek ennyit érte, mert megbízható. Ez van benne az árában, hogy mások is ilyet keresnek, megbízhatót.
Kevesebbért kevésbé megbízhatót kapsz.
2023. júl. 11. 21:11
7/9 anonim válasza:
Már megint a Honda Jazz...?!?!?
2023. júl. 12. 08:29
8/9 anonim válasza:
Akkor inkább vegyél egy új alapmodellt (5-6 milló körül, de lízingre), vannak jó finanszírozások. Pl. Toyota-nal 4-5%-os THM, 20%-os önerő, ilyen infláció mellett kb. ők fizetnek neked, asszem az Opel-nél is van hasonló.
2023. júl. 12. 08:46
9/9 anonim válasza:
Én a Toyotákat neznem meg, ha a Jazz tré szerinted. 3 milláert kaphatsz szervizkönyves Corollat, Avensist, Aurist. Nem egy német valamikori premium extralistájával, de ha az a lényeg, hogy menjen és ne kelljen mindíg valamit szervizelni rajta, akkor ezt javasolnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!