Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy néz ki az autótok utastere?

Hogy néz ki az autótok utastere?

Figyelt kérdés
Mindig rendezett, sehol egy felesleges toll, érme stb... Szépen kitakarítva mindig, vagy minden "extrával" telepakolva, mint plüssök, jegyzetfüzet, mobiltartó innivaló, kaja, egyebek. Azaz szép letisztult gyári kinézet, vagy bár elsőre zsúfoltnak látszó, de minden hasznos vacakkal telepakolgatva, hogy kéznél legyen ha kell.

2013. júl. 11. 08:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Rendezett, de viszonylag ritkán takarítom, ezért nem mindig patika tisztaságú. Azt azért nem várom meg, hogy söpörni lehessen a port a műszerfalról. Kütyük, nincsenek, egy illatosító van az anyósülés oldali szellőzőn.
2013. júl. 11. 08:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Minél inkább gyári állapotúként tartva. Kivéve pár apróságot: csörgő érmék középen a hamutartóban, a jobb első ülés melletti tárolóban térkép, bal oldalt az ablak szélén pedig GPS.
2013. júl. 11. 08:35
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Családi autóként használom a kocsit, és engem személy szerint irritál ha van a látóteremben olyan dolog ami nem odavaló. Nálam minden a kesztyűtartóban van, az egyetlen nem gyári dolog az utastérben a babaülés hátul.

[link]

Meg az autószőnyeg sem gyári, azokat én vágtam ki padlószőnyegből. Így igyen volt, mert volt otthon, ráadásul olyanra vágtam mind a 4-et hogy teljesen kitöltse a lábteret.

2013. júl. 11. 08:57
 4/16 anonim ***** válasza:
33%
igyekszem patyolatként tartani, semmi extra sincs benne sem a műszerfalon sem az üléseken, minden 100% gyári.
2013. júl. 11. 09:08
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Általában mindig tiszta, nem szeretm ha poros meg ilyesmi.

Természetesen van itt-ott egy-egy tárgy, ami nem odavaló, tollak (pedig sose használom, de úgy érzem magam biztonságban, ha van), csomó aprópénz meg hasonló dolgok. Nekem nincs GPS-em meg hasonló dolgok, de vezettem már olyan autót ami tele volt mindenféle kacattal, de ott sem zavart.

Hátul van vagy 5 plüssmaci disznek, meg a csomagtartóban is vannak kacatok, mint például pokróc, az azért kell, ha valami koszos tárgyat (fúnyiró pl) bepakolok, akkor ne a gyári szőnyeg legyen tiszta kosz. Aztán van kézi pumpa benne, tudom hogy soha nem fújnám fel vele a 16-os kereket, de az akkor is ott kell legyen :))

2013. júl. 11. 09:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem gyári már. egy éve lett az ülésektől az ajtókon át a műszarfalig újra bőrözve minden. a fabetétek már karbon festettek (vtn). minden elemen ami benne van ott a 3 színű ///M logó.

semmi extra kacat nincsen benne csak ami kell, a többi a csomiban elfér. középen van pár napszemcsi egy pár kulcs meg csomó telefontartó és illatosító.

hetente 2x takarítom ami mások szerint már túlzás de én így szeretem a kis bömbimet. :) ilyenkor belül mindent bőrápolóval átkenek, kívül a felnitől a fényezésig minden lemosva. mindig ragyog a kicsike

2013. júl. 11. 10:22
 7/16 anonim ***** válasza:
ha elmegyek valahova, akkor lemosom az egész autót, az utastér rendezett, ápolt, kinyomtatott térképek vannak benne, innivaló muszáj hogy legyen, kesztyűtartóba mindig van csokit, bár egy idegen úgy nézi, hogy az csak romhalmaz, én mindig tudom, hogy mi hol van, és ha kell valami akkor kéznél van
2013. júl. 11. 10:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Nálam mindig iszonyú kupi van, papírok, dobozok, víz, újságok. Utálok szemetelni, úgyhogy azt is inkább gyűjtögetem, minthogy kidobjam az ablakon. Vicces dolgok is vannak, pl egy pár tűsarkú, kendő, tusfürdő (ha kell).
2013. júl. 11. 11:01
 9/16 anonim ***** válasza:
wtf autótok? nem tartom tokban az autómat...
2013. júl. 11. 14:00
 10/16 Napkiraly ***** válasza:
gyári belső, némi por, kevés apró. semmit ne tarts szem előtt, mert feltörik érte a kocsid
2013. júl. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!