Hogy néz ki az autótok utastere?
Családi autóként használom a kocsit, és engem személy szerint irritál ha van a látóteremben olyan dolog ami nem odavaló. Nálam minden a kesztyűtartóban van, az egyetlen nem gyári dolog az utastérben a babaülés hátul.
Meg az autószőnyeg sem gyári, azokat én vágtam ki padlószőnyegből. Így igyen volt, mert volt otthon, ráadásul olyanra vágtam mind a 4-et hogy teljesen kitöltse a lábteret.
Általában mindig tiszta, nem szeretm ha poros meg ilyesmi.
Természetesen van itt-ott egy-egy tárgy, ami nem odavaló, tollak (pedig sose használom, de úgy érzem magam biztonságban, ha van), csomó aprópénz meg hasonló dolgok. Nekem nincs GPS-em meg hasonló dolgok, de vezettem már olyan autót ami tele volt mindenféle kacattal, de ott sem zavart.
Hátul van vagy 5 plüssmaci disznek, meg a csomagtartóban is vannak kacatok, mint például pokróc, az azért kell, ha valami koszos tárgyat (fúnyiró pl) bepakolok, akkor ne a gyári szőnyeg legyen tiszta kosz. Aztán van kézi pumpa benne, tudom hogy soha nem fújnám fel vele a 16-os kereket, de az akkor is ott kell legyen :))
Nekem nem gyári már. egy éve lett az ülésektől az ajtókon át a műszarfalig újra bőrözve minden. a fabetétek már karbon festettek (vtn). minden elemen ami benne van ott a 3 színű ///M logó.
semmi extra kacat nincsen benne csak ami kell, a többi a csomiban elfér. középen van pár napszemcsi egy pár kulcs meg csomó telefontartó és illatosító.
hetente 2x takarítom ami mások szerint már túlzás de én így szeretem a kis bömbimet. :) ilyenkor belül mindent bőrápolóval átkenek, kívül a felnitől a fényezésig minden lemosva. mindig ragyog a kicsike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!