Mi a kedvenc autótok, miért?
Nissan Skyline R-35 GT-R
Tetszik a formája, sportossága, technológiája. Mindezek mellett japán, ami számomra még értékesebbé teszi.
Ami elérhető is pénzügyileg, az a magyarországi helyzetek mellett az mk IV-es VW Golf. Nagyon tetszik a karosszériája minden pontja, és a motorja is viszonylag jó.
BMW 740d E38. Mert imádom a BMW-ket, és a nagy, kényelmes autókat, és szerintem ez a legszebb közülük. Meg azt is, ha van tartalék a motorban normális közlekedéshez alacsonyabb fordulaton is. És nem utolsó sorban ez már viszonylag elérhető áru, habár a fenntartására elmenne jó sok pénz.
Elérhetetlenebb kategóriában meg még Bentley Brooklands, gyönyörű kívül-belül.
A saját autóm mert hozzám nőt, és ismerem :) ez egy vw passat pd tdi
Amúgy ha nem lenne gond a pénzzel akkor egy vw phaeton, mert piszkosul bejön , ritka, és tekintélyt parancsoló autó. Persze egy nagy dög motorral :)
Nekem van sok, nem tudnék dönteni, ha pénzem lenne rájuk akkor is csak nagyon nehezen.
De itt vannak a legkedveltebbek:
Régi:1967 Shelby GT 500(Eleanor), 1969 Dodge Charger, 1970 Dodge Challenger
Miért?:Elképesztő hang, tekintélyt parancsoló gyönyörű látvány, Mo-n ritkaság és embertelen mennyiségű !NYOMATÉK!
Új:Toyota GT86
Miért?:Egyszerűen gyönyörű, nem fogyaszt sokat, ereje van ha nem is túl sok, kedvezőek a fenntartási költségei.
Ezek azok az autók amik közül ha bármelyiket utánam dobnák, hogy nesze itt van, megtartanék!(emellett elmormolnék egy imát és puszta kézzel fognék egy madarat az örömtől)
#2, ha már a GTR a kedvenced, tudjad róla, hogy az már nem Skyline :)
RX8 az én kedvencem. Wankel motor vazze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!