Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a kedvenc autótok, miért?

Mi a kedvenc autótok, miért?

Figyelt kérdés
Aki a kérdésre válaszol annak megy a zöld kéz, aki nem annak negatívot adok bármit is ír..
2013. jan. 23. 20:16
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
79%
1968-69-70-es Dodge Charger, hogy miért? A remek V8 hang, a gyönyörű forma és nyers erő miatt.
2013. jan. 23. 20:19
 2/57 anonim ***** válasza:
63%

Nissan Skyline R-35 GT-R

Tetszik a formája, sportossága, technológiája. Mindezek mellett japán, ami számomra még értékesebbé teszi.

Ami elérhető is pénzügyileg, az a magyarországi helyzetek mellett az mk IV-es VW Golf. Nagyon tetszik a karosszériája minden pontja, és a motorja is viszonylag jó.

2013. jan. 23. 20:33
 3/57 anonim ***** válasza:
74%
BMW M3. Hogy miért? Nos oké hogy nem az a régi klasszikus autó de nekem ez a fajta gép bejön, egyszer vezettem ilyet egy élmény volt, szerettem vele menni. Nekem mindig is bejöttek a BMW-k elég sok fajta tetszik, a formája jön be a legjobban, meg a belsőre sem panaszkodom. Azon kívül hogy baromi drága szerintem egy nagyon jó kis gép a BMW.
2013. jan. 23. 20:34
 4/57 anonim ***** válasza:
64%

BMW 740d E38. Mert imádom a BMW-ket, és a nagy, kényelmes autókat, és szerintem ez a legszebb közülük. Meg azt is, ha van tartalék a motorban normális közlekedéshez alacsonyabb fordulaton is. És nem utolsó sorban ez már viszonylag elérhető áru, habár a fenntartására elmenne jó sok pénz.

Elérhetetlenebb kategóriában meg még Bentley Brooklands, gyönyörű kívül-belül.

2013. jan. 23. 20:44
 5/57 anonim ***** válasza:
89%

A saját autóm mert hozzám nőt, és ismerem :) ez egy vw passat pd tdi

Amúgy ha nem lenne gond a pénzzel akkor egy vw phaeton, mert piszkosul bejön , ritka, és tekintélyt parancsoló autó. Persze egy nagy dög motorral :)

2013. jan. 23. 21:06
 6/57 anonim ***** válasza:
32%
Az új mustangok, mert vérbeli izomautók és nem drágább a fenntartása, mint egy mondeonak.
2013. jan. 23. 21:35
 7/57 anonim ***** válasza:
87%

Nekem van sok, nem tudnék dönteni, ha pénzem lenne rájuk akkor is csak nagyon nehezen.

De itt vannak a legkedveltebbek:

Régi:1967 Shelby GT 500(Eleanor), 1969 Dodge Charger, 1970 Dodge Challenger

Miért?:Elképesztő hang, tekintélyt parancsoló gyönyörű látvány, Mo-n ritkaság és embertelen mennyiségű !NYOMATÉK!

Új:Toyota GT86

Miért?:Egyszerűen gyönyörű, nem fogyaszt sokat, ereje van ha nem is túl sok, kedvezőek a fenntartási költségei.

Ezek azok az autók amik közül ha bármelyiket utánam dobnák, hogy nesze itt van, megtartanék!(emellett elmormolnék egy imát és puszta kézzel fognék egy madarat az örömtől)

2013. jan. 23. 21:59
 8/57 anonim ***** válasza:
86%
VW K70. Ez volt az első nyugati autóm! :)
2013. jan. 23. 22:31
 9/57 anonim ***** válasza:
53%

#2, ha már a GTR a kedvenced, tudjad róla, hogy az már nem Skyline :)

RX8 az én kedvencem. Wankel motor vazze!

2013. jan. 23. 23:11
 10/57 z33 válasza:
74%
Renault 19 1.4 RL E(80LE)Mert kényelmes,kis fordulaton nyomatékos,keveset fogyaszt,még autó formája van(nem úgy mint egyik-másik mainak)és közel 6 év használat után mondhatom,hogy megbízható.
2013. jan. 24. 09:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!