Mi a kedvenc autótok, miért?
Google fordító cserbenhagyott téged, de sebaj, lefordítom:
Although the Nissan R35 GTR no longer carries the "Skyline" badge, it has heritage in the Nissan Skyline GTR.
Bár a Nissan R35 GTR már nem hordozza a "Skyline" jelvényt, a Nissan Skyline GTR sorozat hagyatéka ("örököse").
Ha nem sikerült értelmezni még így sem, ez azt jelenti, hogy az R35 már nem Skysline, de az elődeit a Skyline GTR sorozatban lehet megtalálni.
Nincs értelme itt erőlködnöd, az R34-et a V35 követte a Skyline sorozatban. GTR nem kapta meg a nevet, mert féltek tőle, hogy ez által piacot vesztenének.
Több linket is adtam ahol a teljes Skyline sorozat rajta van, GTR persze egyiken sem. Megnézhetnéd hivatalos honlapot is, Skyline szót sehol nem fogod találni. De nem érdekel, ha ennyire makacsan ragaszkodsz a tévhitedhez, legyél boldog vele.
Egyébként miért kéne kijelentenie Nissannak, hogy az autójuk nem skyline? Azt sem írták sehol, hogy nem repülő, te logikád alapján márpedig az ;)
Nem azt írtam, hogy ki kell jelentenie a Nissannak.. Azt írtam, hogy "repülőnek" gyártották, viszont az utóbbi időkben "rövidítették" GT-R-re!
Ez csak azért nem logikus, mert az R34 is lehet GT-R! Tehát ebből következik, hogy az R35 is Skyline, csak "átnevezték", könnyebben megjegyezhetővé tették. (Elvégre, ha kiejted a szádon a Nissan GT-R márkát, típust, senki nem az R34-re fog gondolni!)
De egyébként írd be Googleba, hogy Skyline R35, Skyline GTR, hasonlók. Ki fogja adni! ("Furi" módon hasonlít is elődeihez...)
Nállam ez mindig változik.
de most pl Audi S8 (persze ezekmellet, van még vagy szász az opel astra j-től a Bmw M5 ig)
Hogy miéert nem tudom vannak autók amikre rábököm , hogy szép és annak megnézem a paramétereit, és ha azok is rendben vannak akkor kedvencemmé vált (mondjuk van pár ahol inkább az tetszik hogy mien szar , és , hogy ezzel előmertek állni a gyártók :DD)
Ha reális autóról van szó, akkor Mazda 3, mert már jópár éve minden probléma nélkül megbízhatóan szolgál.
Ha el lehet szállni, akkor a végletek jönnek be, de szeretem a praktikus, sportkocsikat is (pl. Toyota GT 86, Nissan GTR, vagy Maserati Granturismo... De egy Ferrarit sem utasítanák vissza)
Az egyik véglet a tökéletes pájaautók (Radical SR3/4, Praga R1, Ariel Atom, Pagani Zonda R, Porsche GT3/GT2 RS, és persze a Lotus 7 replikák! főleg Caterham)
Bocs, hogy külön írom, az ellőző vagyok.
A másik véglet meg a teljesen felhasználóbarát nagy löketérfogatú, kis fordulatszámú nyomatékos dízelmotorokkal szerelt kocsik. Pl. Audi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!