Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a kedvenc autótok, miért?

Mi a kedvenc autótok, miért?

Figyelt kérdés
Aki a kérdésre válaszol annak megy a zöld kéz, aki nem annak negatívot adok bármit is ír..
2013. jan. 23. 20:16
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
45%

Google fordító cserbenhagyott téged, de sebaj, lefordítom:

Although the Nissan R35 GTR no longer carries the "Skyline" badge, it has heritage in the Nissan Skyline GTR.

Bár a Nissan R35 GTR már nem hordozza a "Skyline" jelvényt, a Nissan Skyline GTR sorozat hagyatéka ("örököse").

Ha nem sikerült értelmezni még így sem, ez azt jelenti, hogy az R35 már nem Skysline, de az elődeit a Skyline GTR sorozatban lehet megtalálni.

Nincs értelme itt erőlködnöd, az R34-et a V35 követte a Skyline sorozatban. GTR nem kapta meg a nevet, mert féltek tőle, hogy ez által piacot vesztenének.

2013. jan. 25. 16:49
 22/57 anonim ***** válasza:
23%
Sajnálom, de a Google fordítót haszontalansága miatt mellőzöm.. Egyébként meg minek kötöttél belém, mikor egyetlen olyan linket nem küldtél, ahol a NISSAN kijelenti, hogy az nem Skyline?! Ülj le, egyes! Vagy inkább menj aludni!
2013. jan. 25. 16:57
 23/57 anonim ***** válasza:
33%

Több linket is adtam ahol a teljes Skyline sorozat rajta van, GTR persze egyiken sem. Megnézhetnéd hivatalos honlapot is, Skyline szót sehol nem fogod találni. De nem érdekel, ha ennyire makacsan ragaszkodsz a tévhitedhez, legyél boldog vele.

Egyébként miért kéne kijelentenie Nissannak, hogy az autójuk nem skyline? Azt sem írták sehol, hogy nem repülő, te logikád alapján márpedig az ;)

2013. jan. 25. 17:29
 24/57 anonim ***** válasza:
20%

Nem azt írtam, hogy ki kell jelentenie a Nissannak.. Azt írtam, hogy "repülőnek" gyártották, viszont az utóbbi időkben "rövidítették" GT-R-re!

Ez csak azért nem logikus, mert az R34 is lehet GT-R! Tehát ebből következik, hogy az R35 is Skyline, csak "átnevezték", könnyebben megjegyezhetővé tették. (Elvégre, ha kiejted a szádon a Nissan GT-R márkát, típust, senki nem az R34-re fog gondolni!)

De egyébként írd be Googleba, hogy Skyline R35, Skyline GTR, hasonlók. Ki fogja adni! ("Furi" módon hasonlít is elődeihez...)

2013. jan. 25. 18:45
 25/57 anonim ***** válasza:
90%

Nállam ez mindig változik.

de most pl Audi S8 (persze ezekmellet, van még vagy szász az opel astra j-től a Bmw M5 ig)

Hogy miéert nem tudom vannak autók amikre rábököm , hogy szép és annak megnézem a paramétereit, és ha azok is rendben vannak akkor kedvencemmé vált (mondjuk van pár ahol inkább az tetszik hogy mien szar , és , hogy ezzel előmertek állni a gyártók :DD)

2013. jan. 31. 17:28
 26/57 anonim ***** válasza:
86%
Saab 9-5, a 2000-es évek elejéről. Tökéletesen eltalált forma, tekintély parancsoló ritkaság, bivalyerős turbóbenzin motorral! Mellesleg nem is elérhetelen.
2013. jan. 31. 21:51
 27/57 anonim ***** válasza:
87%

Ha reális autóról van szó, akkor Mazda 3, mert már jópár éve minden probléma nélkül megbízhatóan szolgál.

Ha el lehet szállni, akkor a végletek jönnek be, de szeretem a praktikus, sportkocsikat is (pl. Toyota GT 86, Nissan GTR, vagy Maserati Granturismo... De egy Ferrarit sem utasítanák vissza)

Az egyik véglet a tökéletes pájaautók (Radical SR3/4, Praga R1, Ariel Atom, Pagani Zonda R, Porsche GT3/GT2 RS, és persze a Lotus 7 replikák! főleg Caterham)

2013. jan. 31. 23:18
 28/57 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, hogy külön írom, az ellőző vagyok.

A másik véglet meg a teljesen felhasználóbarát nagy löketérfogatú, kis fordulatszámú nyomatékos dízelmotorokkal szerelt kocsik. Pl. Audi

2013. jan. 31. 23:20
 29/57 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az Audik a kedvenceim.
2013. febr. 9. 16:29
 30/57 anonim ***** válasza:
87%
w123 w124 w116 w126...mert gyönyörüszépek és tartosak
2013. febr. 21. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!