Mi a kedvenc autótok, miért?
Figyelt kérdés
Aki a kérdésre válaszol annak megy a zöld kéz, aki nem annak negatívot adok bármit is ír..2013. jan. 23. 20:16
31/57 anonim válasza:
A saját kocsim Toyota carina E 2.0 szívó dízel nem verseny autó de kényelmes tágas biztonságos megbízható autó alacsony fogyasztással elvisz ahova kell
32/57 anonim válasza:
A Porsche sportautói (911, Boxster, Cayman és a régiek is).
Oka: sajátos stilisztikai és műszaki jellemzők, stílus, presztízs, minőség és utánozhatatlan vezetési élmény és érzelmi kötődés. Én 17 éve vagyok a rabja.
33/57 Kis Robin válasza:
Cadilac Cien. Gyönyörű külső és belső extrákkal felpakolva.Éjjel hőképet vetít a szélvédőre, mini tv, gyönyörű bőrülések, ajtó felfelé nyitható 720lóerő 380 km/h végsebesség mi kell még emberek? Azt a gyönyörű csillogó ezüst színt lime színű lángcsíkokkal megdíszítve +hozzá illő szárnyat is szereztem csak a szépség kedvéért. Ez a legjobb max Lamborghini lehet utána viszont meg se közelíti nem mintha sokszor láttam volna olyat de a Cadilecet megközelíteni lehetetlen. Szóval TOP1
35/57 anonim válasza:
F Astra, mert a világ végére is elvisz :)
38/57 anonim válasza:
Peugeot 206osom van, szeretem NEKEM BEVALT!
Nagyon tetszik 207es és az Audi A6os a nagy kedven, élmény vezetni!
Szamomra ezek de nő vagyok!
39/57 Beviz Elek válasza:
Nissan Primera P11 fan vagyok!
Persze ha sok pénzem lenne, akkor fenntartanék egy autóparkot a szebbekböl (Audi S6, új Mustang, Porsche 911 új, régi targa, Nissan 200SX, Toyota Supra, Camaro új, régi, Chevi Suburban, nagy RAM, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!