Mi a kedvenc autótok, miért?
Ha a földön maradunk akkor: Alfa Brera 2.4 JTD. Nagyon dögös, egyedi, alig van belőle, olasz, jól megy még is keveset fogyaszt.
Ha álmodozunk akkor 458 Italia.
Opel Astra H, 5 ajtós.
Mert ezt meg is tudtam venni.
Szerintem gyönyörű kívül, belül.
Közlekedésre tökéletes, nagyon jó nyomatékos a dízel motorja.
Nagyon jól felszerelt, kényelmes.
#11, mert R35 egyszerűen nem Skyline. Nézd meg itt a Skyline sorozatot: [link]
GTR nincs benne.
Ne keverd a Az R34 GT-R-el, az megint másik autó.
Egyszerűen Nissan GT-R-nek emlegetik sokan, pedig a Skyline szériához tartozik! (A Wikipédiát pedig nem mindig frissítik!)
És nem, nem keverem az R-34-gyel! Az más! ;)
Google :) (Egyébként a Wikipédia hivatalos??!)
Írd csak be, hogy Skyline GT-R... Ki fogja adni! ;) És inkább nézzél utána, ne az első forrás alapján okoskodjál!
Az R34 után V35 volt a következő Skyline, az R35 GTR egy külön vonal, nem tartozik már oda.
De pl elolvashatod ezt itt (a teljes cikket, nem csak a nagybetűs feliratot): [link]
Vagy itt végignézheted a sorozat fejlődését a kezdetektől: [link]
Vagy itt, ahol szintén kitérnek rá, hogy már nem "skyline": [link]
Tudtommal marketing okokból döntöttek úgy, hogy az új GTR nem "Skyline" név alatt jelenik meg, de ez mindegy is.
Tehát ennyi: R35 _nem_ Skyline.
Although the Nissan R35 GTR no longer carries the "Skyline" badge, it has heritage in the Nissan Skyline GTR.
Légy szíves értelmezd!
(Ha nem megy, segítek:
Bár a Nissan R35 GT-R nem viseli a Skyline jelzőt, ugyanabba a típuscsoportba tartozik!
[Edit: Kissé magyarosítottam, de fordítsd le nyugodtan!)
Szóval köszi a linket, magad ellen dolgoztál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!