Találtam egy kissé megviselt e36-ot, 320i, 150 lóerő de automata, egy kis sperrdifi alá, jó lesz rugatósnak?
Figyelt kérdés
Igazából nem nagy driftelésekre gondolok, csak pár kanyar erejéig, hogy szépen kicsúsztassam a hátulját, egy pár karika esetleg meg helyben füstölés, szóval tényleg semmi extra mert nem vagyok drifter, csak ilyen kis hétvégi móka lenne.
Szóval jó lesz ez nekem, hogy 150 le és automata de lenne alatta sperrdifi is?
Az autó amúgy sajnos megviseltes a tulaj miatt, úgyhogy ezt már megmenteni se lehetne szóval ezért is lenne ilyen játszós autó.
tegnap 06:56
2/6 anonim válasza:
Én biztos hogy nem itt kérdezném meg hanem egy face csoporttba .
3/6 anonim válasza:
És hol van az a pár kanyar, a saját kertedben? Mert máshol nem lehet driftelni, hülyegyerek.
4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk pályán, hülyegyerek.
tegnap 20:26
5/6 anonim válasza:
Ha futja pályázásra trélerezni egy homogenizált autót, akkor szerintem futja jobb állapotúra is.
Mivel nyilván nem ez a helyzet, azt tudod mi lesz vele, miután a második körben kiszakad az egyik gólyaláb?
6/6 anonim válasza:
20i automatával elég sovány lesz rúgatni. Szerintem semmi értelme kínlódni vele. Előbb vennék 318ti compactot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!