Manuálisról automatára átállás?
Figyelt kérdés
34 órát vezettem le eddig, sajnos csak heti 2 órát tudok, de annyi a lényeg, hogy kb ilyen 10 órás szinten leragadtam. Egyszerűen nem tudok továbbhaladni. Sokszor lefulladnék a kocsival, ha az oktató nem segítene kuplunggal. Ölöm az autót, szinte mindig elbaszom a váltások legjobb idejét túlhuzatom vagy éppen lendületlen az egész. Ha meg próbálnék erre figyelni, akkor a forgalomra nem tudok figyelni. Nagyon sokat idegeskedek mostanában emiatt, ami meg minden más tevékenységemre is kihat. Azt mondta az oktató, hogy menjek át automata váltós autóra. Megbeszéltem itthon, elfogadták, meg az a helyzet van egy kis mozgáskoordinációs problémám finommotorikus képességeket tekintve. Ha 34 órát levezettem manuálisan, akkor 30-at kellene még itt is vezetni minimum?tegnap 22:38
1/2 anonim válasza:
Gondold át és ne add föl, mert lehet hogy később megbánod.
2/2 anonim válasza:
Neked valószínűleg jobb az automata. Akkor olyan jogsit kapsz, ami csak automatára szól.
Ha később kell hagyományos autót vezetni, majd visszamész tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!