Melyik a legfontosabb kényelmi funkció az automata váltó vagy klíma?
Figyelt kérdés
Összességében az automata váltó szerintem kifejezetten élvezetes hogy nem kell folyamatosan kuplongolni a dugóban városokban. Nem is értem mire a jó a manuális váltó pusztákon kivül (mert autóvezetés realitása folyamatos dugóban haladni)ma 11:02
1/10 Szolovjov válasza:
Városban eleve mazochista aki autózik. Fényévekkel gyorsabb a tömegközlekedés. A klímát választanám. A fene kínlódik az automatával, amikor meghibásodik.
2/10 anonim válasza:
Hát ha vagy ez, vagy az, akkor a klíma. Dugóztál már júliusban automata váltóval, klíma nélkül?
Szerintem sokkal rosszabb, mint a kuplungon ugrálni klímás autóban ilyenkor.
3/10 anonim válasza:
Éghajlattól függ. Magyarországon a klíma sokkal fontosabb szerintem.
4/10 anonim válasza:
"mert autóvezetés realitása folyamatos dugóban haladni"
Nálatok, de nem nálunk.
Meleg viszont itt is van nyáron. A klíma ezerszer fontosabb.
7/10 anonim válasza:
"Fényévekkel gyorsabb a tömegközlekedés."
Ez a lehetséges hatmillió kétpontközötti közlekedésből háromra biztosan igaz.
8/10 anonim válasza:
Olyan nem lehet hogy mind kettő meg legyen?
10/10 anonim válasza:
Klíma nélkül 50 fokos autóban kibírhatatlan, balesetveszélyes. Automata váltó pedig csak egy kényelmi funkció, nem egy szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!