Mert ha le kell adnod az ótomataváltós ótódat a szervizbe és kapsz egy csere autót, vagy ha mentek a haverokkal kisbusszal kirándulni vagy vészhelyzet miatt al kell menned valahová valamelyik rokonod autójával és ezek kézi váltósok, akkor nem vezetheted.
tegnap 14:20
2/15 anonim válasza:
Én sem akarok sok mindent, mégis muszáj néha. Nem tudhatod előre, hogy mit hoz a jövő.
tegnap 14:23
3/15 anonim válasza:
Mert az olyan mintha lenne papírod hogy villanyszerelő vagy de csak az új építésű házakban szerelheted. Mi lesz ha mindig Kádár kockaban hívnak villanyt szerelni?
tegnap 14:30
4/15 anonim válasza:
Vagy éppen fordítva, s lassan elfogynak a Kádár-kockák.
tegnap 14:41
5/15 anonim válasza:
Mert ez olyan, hogy ha 30 éves vagy, minek tennél csak A1 jogosítványt. Legyen jogosultságod bármit vezetni, aztán majd eldöntöd, mit vezetsz, de ne a plasztikkártya döntse el, hogy mit vezethetsz. És amúgy aki nem tud manuális váltós autót vezetni, még ha otthon automata is van, ne haragudj, az ne vezessen. Aki a váltót nem tudja kezelni, arról nem hiszem el, hogy felismeri a táblákat, főleg nem időben.
tegnap 14:43
6/15 anonim válasza:
Mert semmit nem vesztesz vele, ha tudsz manuálist vezetni, de nem teszed, ellenben adott esetben sokat veszthetsz vele, ha nem tudsz manuálist vezetni amikor kéne.
tegnap 15:24
7/15 anonim válasza:
Miért nem kérdeztél meg ebből a sok emberből legalább egyet?
tegnap 15:25
8/15 anonim válasza:
Amiért megtanultál biciklizni annak ellenére hogy nem használod a biciklit
tegnap 16:15
9/15 anonim válasza:
Mert előre nem tudod, hogy mikor kell a jövőben manuálist vezetned. Nekem pl. a munkahelyemen kellett. Ha nincs rendes jogosítványom, fel se vettek volna. Pedig nem sofőrnek mentem. Csak időnként ki kell menni külső helyszínekre is. Vonattal nem tehetem, mert nem férne bele a munkaidőbe. A céges furgonok meg nem automaták.
Annak idején mikor csináltam a jogosítványt és valaki ezt mondja nekem, hogy ezt fogom dolgozni, kiröhögöm. Sőt, 17 évesen jogosítványt is úgy csináltam, hogy tervben nem volt még saját autó vétele. Azt csak 29 évesen vettem meg. Gondolod 12 évvel előre már tudtam, hogy milyet fogok venni?
Maga a jogosítványszerzése gyanítom ugyanaz. Árban se lehet óriási különbség. Akkor meg miért ne?! Jól jöhet még a jövőben.
tegnap 16:29
10/15 anonim válasza:
Ha olyan béna vagy hogy nem bírsz el egy kézi váltóval ne is legyen jogsid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!