Automata váltós oktató Budapesten és környékén?
" Fontos, hogy kedves és türelmes automata váltós oktatót keresek "
Automatával bármelyik B kategóriás oktató fog oktatni téged akinek automataváltós autója van. Szerintem a 100 autósiskolából ami Pesten van, biztosan van olyan, akiknek automatváltós autójuk van. Csak felkéne hívni egyet. :)
A kedves és türelmes jelzőt engedd el. Ha nem tudod elviselni a leb***ást, akkor inkább felejtsd el az egészet. A való életben is bas***atnak az emberek. Család, rokonok, barátok, kollégák, csövesek az utcán stb. Ha téged ez zavar, vagy stressz helyzetbe hoz, akkor lesznek problémák a jogosítvány megszerzése után is, illetve a való életben.
Engem is cseszegetett az oktató, de az első pár alkalom után úgy álltam hozzá, hogy nem érdekel, mármint a cseszegetése. Nem stresszeltem be tőle.
És lám, megvan a személyautós jogsi (B), a teherautós (C) is illetve most csinálom az autóbuszt is. (D) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!