Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata váltós oktató Budapes...

Automata váltós oktató Budapesten és környékén?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy kedves és türelmes automata váltós oktatót keresek. Jelenlegi oktatómat szeretném leváltani. Tudom, hogy ebben az esetben a jogosítvány korlátozva lesz és csak automatát vezethetek, de nem is fogok mást vezetni, mert egyéb okokból kifolyólag csak azt vezethetek. Így kérlek, csak automata váltós oktatót ajánljatok. Köszönöm!

aug. 16. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:

" Fontos, hogy kedves és türelmes automata váltós oktatót keresek "

Automatával bármelyik B kategóriás oktató fog oktatni téged akinek automataváltós autója van. Szerintem a 100 autósiskolából ami Pesten van, biztosan van olyan, akiknek automatváltós autójuk van. Csak felkéne hívni egyet. :)

A kedves és türelmes jelzőt engedd el. Ha nem tudod elviselni a leb***ást, akkor inkább felejtsd el az egészet. A való életben is bas***atnak az emberek. Család, rokonok, barátok, kollégák, csövesek az utcán stb. Ha téged ez zavar, vagy stressz helyzetbe hoz, akkor lesznek problémák a jogosítvány megszerzése után is, illetve a való életben.

Engem is cseszegetett az oktató, de az első pár alkalom után úgy álltam hozzá, hogy nem érdekel, mármint a cseszegetése. Nem stresszeltem be tőle.

És lám, megvan a személyautós jogsi (B), a teherautós (C) is illetve most csinálom az autóbuszt is. (D) :)

aug. 16. 15:03
 2/2 A kérdező kommentje:
A való életben élek és jól vagyok, köszönöm. Minden ember más és máshogy tanul és tök jó, hogy neked sikerült. Ha tudsz a kérdésemre válaszolni, azt megköszönöm, ha nem akkor most tanácsot nem kérek, de ettől függetlenül értékelem, hogy időt szántál rám :)
aug. 16. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!