Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyire gáz ha öreg autóm van ?

Ennyire gáz ha öreg autóm van ?

Figyelt kérdés

Van egy öregebb Opel Astra F ferdehátúm, igazából első autóm mióta megvan a jogosítványom. Igazaból eleinte furcsa volt vezetni a tanulókocsi után, de nagyon megszerettem. Szeretem ha valami egyszerű, nem szeretem a dolgok bonyolúltságát.

Egy nagyon alap kis autó, mégis nèha mikor kiszállok valahol, akkor olyan furcsa nézéseket kapok, sokan mondták hogy elavult ócskavas, vegyek újabbat mert ez már idejètmúlt.

Felmerül bennem a kérdés, minek vegyek újat ha nekem ez tökèletesen megfelel ? Mindig csinosítgatom, cserélek rajta ezt azt, tisztán van tartva. De ami kicsit rosszul esik hogy valaki azt mondja szar meg ócska... mondjuk arra kíváncsi lennék hol lesznek a ma gyártott hiperszuper autók 30 év múlva...

Vagy pl mikor csaj megkérdezte milyen a kocsim, mondtam neki hogy egy F Astra. Beleült, kereste az ülèsfűtést, mondom ebbe nincsenek ilyesmik 😄

A lényeg hogy ti gáznak tartjátok ha valaki öreg autóval jár ? Én szemèly szerint nagyon szeretem, remèlem sokáig velem marad ☺️

dec. 20. 20:27
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
#40 Erről van szó!! Te is érzékeled a jelenséget minden nap. :)
dec. 22. 11:31
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"Arra a felvetésre, hogy 35 évnyi autós műsorvezetés után továbbra is imádja-e az autókat, Clarkson határozott nemmel felelt. Elmondása szerint a mai autók majdnem mind „szarok", 80-90 százalékukat pedig meg sem lehet különböztetni egymástól. „Nem tudom, mik ezek, de nem is érdekel. Oh, új hibrid hajtásláncuk van? Pont lesz.rom." – mondta. Szerinte a régi autókat sokkal élvezetesebb vezetni, mivel jelentősen könnyebbek a maiaknál."

dec. 22. 15:27
 43/43 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy egy elavult ócskavas.

Viszont, ha műszakilag megfelelő és a mai közlekedési viszonyok között kielégíti az igényeidet ( menettulajdonságok, biztonság, kényelem, komfort stb stb) akkor le kell sz/rni ki, hogyan néz)

dec. 22. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!