Nem jön be az új munkahely, megint váltsak? Ennyire rossz, vagy én tartom csak annak? Lejebb lent.
2 éve dolgozom itt jelenleg, nagyon nehéz utam volt idáig. Az elején a "kiskorúság" érzés meg volt, amivel nincs is semmi baj be kell tanulni felvenni a ritmust, az adott szokásokat stb, de az hogy mindenbe bele szóltak, üvöltve, mintha teljesen analfabéta lennék az nagyon rosszul érintett
A főnököm nagyon toxikus, hangulat ember, már úgy jön be hogy ossza a feladatokat, negatívan áll mindenhez. A munkatársam se 100 as, mindenbe bele köt, csak az a jó amit ő Úgy csinál...
Másrészt nem volt arról szó a felvétel alatt hogy más vezető munkáját is segíteni kell ergo több helyen kell egyszerre lenni...
Pl ha a főnököm péntek délután 15 kor végez nekünk bent kell maradnunk este 7 ig is akár míg a másik vezető nem végez.
A csütörtöki napokra szabadságot ír ki a főnök mert akkor zárva az iroda...
Ezt se tartom fairnek valamint a jelenléti ív se a valós időket tartja számon, fel órával később lehet be írni magunkat a munka kezdés előtt hiába ha bent vagyunk egy órával már előbb, előkészület miatt, sőt a kaja időt is levonja ami nincs is meg mert vannak napok amikor wc re alig tudunk elmenni...
A munka idő nagyon kiszámíthatatlan, tervezni nem lehet. Valamint folyton a nyavalygást hallom a főnököm részéről hogy de nagyon rosszul megy a cég satöbbi még többet kell dolgozni és nekem ebből a negatív hozzáállásból már nagyon elegem van nem tudom meddig bírom vagy én veszem fel ennyire ezeket a dolgokat de gondoltam hogy nézelődök mást de egyelőre nincs más lehetőségem itt a városban másodállásomban de abból nem tudnék megélni
Nagyon rossznak tűnik.
Én váltanék.
Hogy bírja bárki is ilyen helyen két évig?
Én első nap otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!