Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyire gáz ha öreg autóm van ?

Ennyire gáz ha öreg autóm van ?

Figyelt kérdés

Van egy öregebb Opel Astra F ferdehátúm, igazából első autóm mióta megvan a jogosítványom. Igazaból eleinte furcsa volt vezetni a tanulókocsi után, de nagyon megszerettem. Szeretem ha valami egyszerű, nem szeretem a dolgok bonyolúltságát.

Egy nagyon alap kis autó, mégis nèha mikor kiszállok valahol, akkor olyan furcsa nézéseket kapok, sokan mondták hogy elavult ócskavas, vegyek újabbat mert ez már idejètmúlt.

Felmerül bennem a kérdés, minek vegyek újat ha nekem ez tökèletesen megfelel ? Mindig csinosítgatom, cserélek rajta ezt azt, tisztán van tartva. De ami kicsit rosszul esik hogy valaki azt mondja szar meg ócska... mondjuk arra kíváncsi lennék hol lesznek a ma gyártott hiperszuper autók 30 év múlva...

Vagy pl mikor csaj megkérdezte milyen a kocsim, mondtam neki hogy egy F Astra. Beleült, kereste az ülèsfűtést, mondom ebbe nincsenek ilyesmik 😄

A lényeg hogy ti gáznak tartjátok ha valaki öreg autóval jár ? Én szemèly szerint nagyon szeretem, remèlem sokáig velem marad ☺️

dec. 20. 20:27
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
98%
Amelyik csaj ezt nézi, nálam redflag
dec. 20. 20:28
 2/43 anonim ***** válasza:
97%
Rohadtul nem érdekel..
dec. 20. 20:42
 3/43 Kólauborkával ***** válasza:
97%
A csajnak milyen kocsija van? Ja azt nem illik ilyenkor megkérdezni…
dec. 20. 20:44
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Nagycucc. Nekem csak bicikilim van. :D
dec. 20. 21:00
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Az én autóm egyéves, nincs benne ülésfűtés. Még mindig élek...

N

dec. 20. 21:10
 6/43 anonim ***** válasza:
10%
Sehol nem lesznek 30 év múlva, mert épeszű ember nem akar egy 30 éves autóban ülni, végképp nem akar közlekedni vele.
dec. 20. 21:25
 7/43 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem vagyok épeszű, nem baj 😄
dec. 20. 21:27
 8/43 anonim válasza:
100%
A falunkban valaki a háza előtt tart az út mentén egy škoda 120-ast, és senkit nem izgat
dec. 20. 21:31
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, páromnak egy 2001-es Golfja van és imádja. Elmegy A-ból B-be, egyszerű, de szerelni, szereltetni sem kerül csilliárdokba és amúgy meg maga a Golf IV nekem is nagy szerelmem külsőleg (pedig ezen kívül egyáltalán nem érdekelnek az autók). Lenne pénzünk újra is akár, jobb használtra meg pláne, de nem kell.
dec. 20. 22:01
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

Anyám párjának van F astrája. Nem akarja lecserélni az általad említett okok miatt. Én nem rég vettem sajátot, de őszintén nem vettem volna f astrát. Nekem is régi, nem komfortos annak ellenére, hogy az egyik legmegbízhatóbb típusnak tartom. 18 éves autóm van tehát nem új autó, de akkor is az f astra felett van minden értelemben.

Ha téged nem zavar és nincs igényed egy komfortosabbra akkor ne foglalkozz másokkal. 32/f

dec. 20. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!