A Ford Ecosport jó autó?
A 125 lóerőset néztem ki, használtan 4-5 millió körül vannak. Nekem a magasságom miatt jó lenne a SUV forma.
Mennyire lehet ezzel autópályán menni? pl. egy újabb suzuki swift-hez képest erősebb?
Vontatást mennyire bírná? (400kg terhelésű utánfutóm van.)
Újonnan már nem kapható, gondolom a Puma van helyette. Más autót nem találok ebben az árban. (Tudom van suzuki sx4 s cross, de az már 6 millió).
5-ös! De miből gondolod, hogy mindenki folyamatosan 4 személlyel jár, klímával, emelkedőn + utánfutóval a háta mögött. Ha így járnék 90%-ban, akkor vennék egy régi, big blokkos, dízel Nissan Patrolt. De ami van és amire kell, arra ez a kompakt benzines elég. Ezres turbosat pedig nyilván alapból nem vennék. A műszaki paramétereket meg gondolom nem viccből adják meg vagy igen? Csak úgy be irkálnak ezt azt? Vagy 2000-ig nem is húzott nagyobb utánfutót senki benzines autóval? A ladák se?
Persze valószínűleg nem használna a fordnak, ha folyamatosan nagy súlyokat vontatna, de az nem jelenti, hogy nem bírná el. Mert nem mindegy hogy nem bírná el vagy nem használ neki.
Na hát itt egy kis autó, egy kis jimmy, ami bár nagyon nem örül neki, de elhúzza a saját súlyának többszörösét. (Bár nem erre találták ki.)
https://www.youtube.com/watch?v=PjMdZuSEeGk
Aztán itt egy nagyon autó, egy Touareg, ami ha hegyet nem is, de egy repcsit azért elhúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!