MattKW kérdése:
Üdvözletem mindenkinek. Mk1-es Ford Focusomnak leállt a hármas hengere. Trafó, gyújtáskábelek és gyertyák cserélve voltak.Igaz kompressziót még nem néztünk. Sajnos szervizbe nem tudom vinni.Valakinél esetleg ötlet, hogy mi okozhatja?
Figyelt kérdés
ma 05:04
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos sehol nem tudják elvállalni már
ma 07:19
4/8 anonim válasza:
Hát túl sok opció nincs. Benzinmotor Szentháromság: benzin, szikra, kompresszió. Gyújtást már cserélted, marad a kompresszió (gyűrűk, hengerfej), vagy benzin (befecskendező).
Megkérdezhetem, hogy helyileg merre vagy?
5/8 anonim válasza:
#1 Dec.20 péntek,karácsony előtt van,nem nem nehéz kitalálni miért ne tudna.Én tegnap voltam szervízben és ma dolgoznak utoljára,ha most kéne időpontot kérnie kinézem hogy egy normális szerelő se tudja fogadni.
Kérdéshez így sok mindent nem tudok hozzátenni,kompressziót kéne mérni leginkább,ha a gyújtás része jó,hozzáértőbbek felsorolhatják a jellemző okokat
6/8 A kérdező kommentje:
Igen a trafó, kábelek, gyertyák cserélve voltak és alapjáraton nagyon rángat meg amúgy gyorsításkor is. Úgy kell fékeznem is, hogy kicsit nyomom a gázt és bal lábbal fékezek, hogy le ne fulladjon. Ha mégis utána beindul csak erőltetve. Erő van a motorban
ma 07:35
7/8 anonim válasza:
Aztán biztos hogy az a henger és csak az az egy henger a rossz, pontosan meglett állapítva??
8/8 A kérdező kommentje:
Hát lehúztam a gyertyakábeleket és csak annál az egynél nem történt változás. A hiba úgy jött elő, hogy az annahegyi emelkedőn előztem a kamionokat és hirtelen elment az ereje és a motorellenőrző lámpa elkezdett villogni.
ma 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!