Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudtok előrébb...

Miért nem tudtok előrébb gurulni autótokkal?

Figyelt kérdés
Főleg az egriek érthetik ezt a kérdést. Van egy autómosó az egyik Lidl-nél, de állandóan a legelejéhez állnak, így sokszor már befordulni sem lehet a mosó területére. Nagyon egyszerű lenne a helyzetet kezelni, előrébb kellene gurulni a járművel, teljesen a mosó végéhez, és akkor az autók sorba tudnának állni. Azért van több mosóállás, hogy megossza az autók számát. Nem egyszer fordult már elő, hogy volt üres mosó, de nem látták az autósok, mert mindenki kupacként állt az elején. Én bevallom mostanában rászoktam, hogy mindenki elé bevágok, és megállok a mosó vége felé. Nem egyszer kerültem így hamarabb sorra, mint akik ott várakoztak egy ideje. Idegesítő az emberek butasága, egyik elkezdi, a másik folytatja.

ma 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha jól értem amit írsz, a mosó elejére azért állnak, hogyha bármelyik mosóállás felszabadul, ők kerüljenek sorra. Ha bemennének a legvégére, akkor csak a legutolsó, talán az utolsó előtti állásra állnak sorba, a többire be fognak menni azok, akik később jöttek. Az hogy te pofátlanul így is bemész eléjük, az csak téged minősít.
ma 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én itthon mosom az autóimat, nem szoktam sorbanállni. :D
ma 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert így biztosan be tudok állni az először felszabaduló helyre. Ez így fair.

Nem járok úgy, hogy beállok a hátsóhoz és ott 1 valaki pöcsöl 40 percig, miközben a többi helyen meg 3-3 autó végez ugyanannyi idő alatt.

ma 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezed toluk
ma 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én akkor megyek autót mosni (értsd: pl. nem szombat délelőtt), amikor egy deka sor sincs....
ma 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyet több mosóban is tapasztaltam már. Amikor másodikként vártam, és gyanús lett, hogy a túlvégen lehet van már szabad állás, akkor kiszálltam és elsétáltam megnézni. Visszafelé meg szóltam az előttem állónak, hogy ugyan legyen szíves oda fáradni, hadd haladjon a sor. :D

Amúgy ha elsőnek várok, akkor én sem megyek előre, amíg nem kezdenek többen sorakozni mögöttem. De ahogy nő a sor, úgy gurulok előrébb. Persze, figyelve, hogy nem szabadul-e fel hamarosan valamelyik hely, mert akkor azt megvárom, és már nem adom fel a jó pozíciómat.

ma 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!