Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a legnagyobb gond jelenleg...

Mi a legnagyobb gond jelenleg az autótokkal, amit nem akartok megcsináltatni?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, amik nem veszélyeztetik a biztonságos közlekedést, pl. zavaró, de mást nem befolyásol. Természetes, hogy a balesetveszélyes hibákat megcsináltatja az ember.
2022. dec. 26. 18:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Folyik az olaj, a víz, ABS elszállt, klíma mióta megvan szar, és még sorolhatnám....nem akarás, pénz kérdése.
2022. dec. 26. 18:37
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Én minden apróságot megcsinálok/megcsináltatok amint lehet.
2022. dec. 26. 18:39
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Van egy 20Ft-os nagyságú horpadás az egyik sárvédőmön.
2022. dec. 26. 18:46
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Eszi az olajat. Végülis egyszerű utántöltögetéssel megoldható lenne még jó ideig. Én viszont már így is fél éve húzom, januárra van időpontom javításra, kb. 500 ezernél fog megállni.
2022. dec. 26. 19:02
 5/20 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
84%

Szokásos klíma gond. Elereszti a gázt valahol. 21 éves autó...

Illetve Opel Vectra B tulajoknak ismerős lehet a probléma - az automata klíma vezérlője elszállt, csak a legnagyobb fokozaton jár a fűtőventilátor.

2022. dec. 26. 19:02
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Én sohasem ignorálom a legkisebb hibát sem. Jelenleg a legnagyobb gondom hogy a műbőr ülésen egy helyen elkezdett lekopni a szín.

Oké vannak mellőzhető hibák, de aki a fékeken vagy más biztonsági berendezéseken spórol az inkább éves bérletet vegyen.

2022. dec. 26. 19:13
 7/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem működik a fordulatszám mérő.

A nagyobb hibákat már orvosoltuk. Klíma, fékcsere, váltóolaj csere, katalizátor beszerelés (az én kocsimba 2 van, az egyiket kilopták😂).

2003-as Colt. Első kisautóm ❤

2022. dec. 26. 19:20
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Festéklenyúzás. Amúgy pöpec.
2022. dec. 26. 19:26
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

Nincs ilyen.

4 éves, 48e km-t futott autó. Első tulaja vagyok, rendelésre jött. Garázsban tartom, vigyázok rá.

Rendszeresen saját kezűleg mosom, waxolom, takarítom, ápolom. Karácsony előtt fullra kitakrítva, lemosva raktam el a garázsba, azóta meg nem mentem vele. Így nemhogy karcolás, de légypiszok sincs rajta.

Ha bármi gond lenne vele, akár műszaki, akár esztétikai, alap lenne hogy azonnal megcsináltatom.

2022. dec. 26. 19:33
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Rozsda,jobb hátsó íven.Olyan 400e tétel,húzogatom egy ideje,de nincs rá pénzem.
2022. dec. 26. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!