Mi a legnagyobb gond jelenleg az autótokkal, amit nem akartok megcsináltatni?
Szokásos klíma gond. Elereszti a gázt valahol. 21 éves autó...
Illetve Opel Vectra B tulajoknak ismerős lehet a probléma - az automata klíma vezérlője elszállt, csak a legnagyobb fokozaton jár a fűtőventilátor.
Én sohasem ignorálom a legkisebb hibát sem. Jelenleg a legnagyobb gondom hogy a műbőr ülésen egy helyen elkezdett lekopni a szín.
Oké vannak mellőzhető hibák, de aki a fékeken vagy más biztonsági berendezéseken spórol az inkább éves bérletet vegyen.
Nem működik a fordulatszám mérő.
A nagyobb hibákat már orvosoltuk. Klíma, fékcsere, váltóolaj csere, katalizátor beszerelés (az én kocsimba 2 van, az egyiket kilopták😂).
2003-as Colt. Első kisautóm ❤
Nincs ilyen.
4 éves, 48e km-t futott autó. Első tulaja vagyok, rendelésre jött. Garázsban tartom, vigyázok rá.
Rendszeresen saját kezűleg mosom, waxolom, takarítom, ápolom. Karácsony előtt fullra kitakrítva, lemosva raktam el a garázsba, azóta meg nem mentem vele. Így nemhogy karcolás, de légypiszok sincs rajta.
Ha bármi gond lenne vele, akár műszaki, akár esztétikai, alap lenne hogy azonnal megcsináltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!