Vannak olyan hibák az autótokkal, amivel együtt éltek, mert minél kevesebbet akartok költeni rá? Mik azok?
Előző autómnál volt pár, ami talán pont ide illik, E46 volt.
-a BC gomb nem működött, nem lehetett váltani a mutatott adatok közt. Eleinte csak index alatt ment, utána úgy sem.
-néha, ha egy ideig ment maxon a törlő nagy esőben, meghalt teljesen. Miután leálltam vele, és hagytam egy ideig állni, utána megint ment.
-minden E46nál előjön a légzsák jelző, ez vagy 4 féle hiba is lehet, 2-3 után már meguntam (csatlakozó kontakt, övcsat hiba, ülésfoglaltság szakadás miatt is előjöhet)
Az index csak felkapcsolt fényszórónál működik és néha 4-5 villanás után rá kell koppintani a bajuszkapcsolóra, mert különben abbahagyja.
A csomagtér ajtót nem mindig nyitja a központi zár.
Mivel ezeknek a javítása kb. az autó értékének a 20%-ába kerülne, így inkább megszoktam.
Nem zavaró hibák vannak amiket elfogadtam.
Skoda Roomster 2010.
Utasoldali ablaklehúzó gomb nem működik. Vezetőoldalról le tudom húzni így nem zavar. Utast ritkán viszek.
Tempomat egyről a kettőre meghalt. Mivel évente egyszer használtam így az se zavar.
Jövőre esedékes a vezérléscsere. Akkor majd mondom, hogy nézzenek rá a fenti hibákra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!