Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak olyan hibák az autótokk...

Vannak olyan hibák az autótokkal, amivel együtt éltek, mert minél kevesebbet akartok költeni rá? Mik azok?

Figyelt kérdés
Kisebb hibákra gondolok, nem balesetveszélyes vagy kárt okozó hibákra. Ha van, akkor mik azok?
2022. jan. 22. 16:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Előző autómnál volt pár, ami talán pont ide illik, E46 volt.

-a BC gomb nem működött, nem lehetett váltani a mutatott adatok közt. Eleinte csak index alatt ment, utána úgy sem.

-néha, ha egy ideig ment maxon a törlő nagy esőben, meghalt teljesen. Miután leálltam vele, és hagytam egy ideig állni, utána megint ment.

-minden E46nál előjön a légzsák jelző, ez vagy 4 féle hiba is lehet, 2-3 után már meguntam (csatlakozó kontakt, övcsat hiba, ülésfoglaltság szakadás miatt is előjöhet)

2022. jan. 22. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Miután minden hónapra jutott egy elektromos hiba, és kijavítás után mindig jött a következő, most a központ zár vevője vacakol, meg a bluetooth egység indította újra mindig a komplett infotainment rendszert, most már lexarom. Nyitom kulccsal, a BT egységet meg kihajítottam, majd eladáskor visszarakom. Már ha nem a bontóba megy.
2022. jan. 22. 16:59
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Nálam alap, hogy az autón mindennek tökéletesnek kell lennie. Az mind műszakilag, mind esztétikailag értendő. Van aminek a javítása persze aránytalanul drága. De ezt lenyelem, mert ha nem tudnám kifizetni, akkor inkább busszal járnék. Az ilyen "jól van az úgy, mert nehogy már költeni kelljen rá" hozzáállás nem én vagyok. Pedig nem fiatal már az autóm.
2022. jan. 22. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Légkondi pl.
2022. jan. 22. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Voltak hibák, de megcsináltattam. Például nemrégiben a szélvédőmosó szivattyúja. Annyira szarrágó nem vagyok hogy 3zer Forintot sajnáljak ilyenre.
2022. jan. 22. 17:25
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Az index csak felkapcsolt fényszórónál működik és néha 4-5 villanás után rá kell koppintani a bajuszkapcsolóra, mert különben abbahagyja.

A csomagtér ajtót nem mindig nyitja a központi zár.

Mivel ezeknek a javítása kb. az autó értékének a 20%-ába kerülne, így inkább megszoktam.

2022. jan. 22. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Nincs rajta világítás, hanem csak a menetfény led megy. Ezért estére mindig haza kell érnem az autóval.
2022. jan. 22. 17:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem zavaró hibák vannak amiket elfogadtam.

Skoda Roomster 2010.

Utasoldali ablaklehúzó gomb nem működik. Vezetőoldalról le tudom húzni így nem zavar. Utast ritkán viszek.

Tempomat egyről a kettőre meghalt. Mivel évente egyszer használtam így az se zavar.

Jövőre esedékes a vezérléscsere. Akkor majd mondom, hogy nézzenek rá a fenti hibákra is.

2022. jan. 22. 17:44
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
van pár lakkhiba, padkázott felni
2022. jan. 22. 17:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha ez annak számít, hidegben rezeg valami kárpit a tetőablak körül. Nyáron nem csinálja, így olyankor nem tudok vele foglalkozni, télen meg nem visz rá a lélek, mert félek, hogy elpattan valami műanyag alkatrész.
2022. jan. 22. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!