Élet lakótársakkal. Többen jobb, vagy kevesebben együtt élni?
vidékről költözöm Budapestre.
27 éves srác vagyok, 3 éve költöztem el otthonról, és kb 1 éve élek egyedül. Úgy döntöttem pörgésre, társaságra vágyom így Pestre költözöm.
Egyenlőre csak szobatársas dolog jöhet szóba.
A kerdesem a, hogy mondjuk 1 emberrel jobb együtt lakni, vagy pedig ha többen vagytok?
Tegyük hozzá hogy én szeretem a társaságot, és jelenleg örlődöm kb h se haverok se semmi.
az egyik lehetőségem h 4 emberrel (3 lány, 1 srác) kellene együtt élnem egy nagyobb csaladi hazban, persze külön szoba stb minden.
A masik hogy mondjuk egy panellakásban 1 sráccal együtt lakni.
Biztosan könnyebb meg jobb ha csak 1 valakihez kell alkalmazkodni. De mivel nincs tapasztalatom (csak 1 év kolis, ott 4 en voltunk egy közös furdoszobára) Így kérdezném hogy kinek mi a tapasztalata ezen a téren.7
Jahh a legfontosabb..oylan lakotársakat keresek akik korombeliek tehát max 30 körül..tehát nem 50 esekkel akaor együtt élni, mert jelenleg olyanok a munkatársaim, és borzalmas.
Pörgésre vágyok meg fiatalos légkörre stb.
Szerencse és egyéni szimpátia kérdése.
Közel sem biztos, hogy a korodbeliekkel barátok, de legalább haverok lesztek, ehhez nagyon sok minden kell.
Senkit ne tévesszen meg a "Jóbarátok" feeling, ilyesmi csak a filmekben szokott előfordulni, ezért is olyan kedvelt ez a sorozat.
Ha én választanék, akkor az 1 lakótársast választanám és családi házba nem mennék (télen gondolj a hólapátolásra!:)
igy van pro es kontra...
amugy a csaladi hazban sem tul nagy a hely, de jobb az elrendezes mint a panelban..nagyobbnak tűnik az élettér.
Vidéki srác vagyok ezek a "munkák" nekem nem munkák :D
ha nincsen elég gondod, akkor válasszad csak a sok lakótársat.
Sosem lesz pl. gazdája annak, ha rendszeresen eltűnik a kajád a hűtőből, vagy bármi a szobádból. + rájössz majd, hogy a lányok is össze tudják sza rni és úgy is hagyni a wc-t.
Írtam, hogy ha nincsen gondod, akkor az idióta lakótársak elszórakoztatnak majd, hogy ne unatkozzál.
Pl.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!