Hogyan jobb élni? Együtt (valakivel) vagy egyedül?
A magány hozza az unalmat, az meg a magányt, a két dolog húzza egymást, a megoldás ha van vkid aki normális, akivel összhangba tudsz lenni.
Jó okés 100% megértés sztem nemlétezik, de a megoldás a társas élet.
Hm, pont én mondom aki egyedül áll, oks a szüleim élnek és eddig őszintén elvoltam, munkám van, mindég is volt.
attol fugg
egy alkoholistaval, egy drogossal, egy eroszakos szemelynel egyedul millioszor jobb
ha megtalalod a megfelelo embert, akkor nyilvan sokkal jobb vele, mint egyedul. a legosibb osztonunk a fajfenntartas, es hogy ehhez megtalaljuk a megfelelo tarsat, szexualis partnert, aki mellett testileg-lelkileg biztonsagban erezzuk magunkat. a tarsfuggoseg, mint olyan, persze, hogy letezik, de valamilyen szinten mindenkiben benne van, max sokan elnyomjak, mert huu, ok mennyire menok, jol megvannak egyedul is, es aki tarsra vagyik, es maganyos, az gaz...uraim, akarmilyen nagy macsok vagytok, el egy olyan no a vilagon, akiert ti is lemennetek a terkeprol, csak meg nem ismertetek meg:) viszont abban egyetertek, hogy a maganynal egy rosszabb dolog van, az pedig a tarsas magany. hiaba menekulsz bele egy sz r kapcsolatba, attol csak meg sz rabbul fogod erezni magad..en legalabbis igy vagyok vele.
19/L
Én már megtapasztaltam mindkettőt: ebből is egy kicsi (17 és 10 év), meg abból is egy kicsi. Most jól elvagyok egyedül, de nem mondom, hogy soha többé...
Egyébként embere válogatja, valaki eleve szinglinek születik, nem szereti a kötöttséget. Nekem azzal sincs bajom, szóval a lényeg, hogy nincs erre kimondottan szabály szerintem. Mint írtam, nekem mindkettőből kijárt. Egyiket sem bántam meg.
Van aki nem szeret máshoz alkalmazkodni más rigolyáit elviselni csak azért hogy legyen kivel szexelnie. És egy kapcsolatban bizony erről van szó. Egyik ezt akarja másik azt és egyiknek engednie kell mert különben jön a durci a hiszti a veszekedés a játszmázások sora..Na erre nem mindenki vevő és azt mondja inkább maga ura lesz, és azt csinál és akkor amikor akar,nem fog elszámolással tartozni senkinek.
Van aki hajlik a kompromisszumra enged a nyomásnak mert neki fontosabb a másik jelenléte.Neki megfelelő a társas élet. Meg ugye a társadalom is ezt diktálja,házasság holtodiglan .Igazából természet kérdése ki ilyen ki olyan. Csak sokszor az első típus belekényszeríti magát a második típus szerepébe aztán jönnek a válások a veszekedések a megcsalások..Olyan meg hogy két ember összeillő legyen..hát ahhoz akkora mázli kell hogy jobb inkább lottózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!