Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok az autótokkal...

Szoktatok az autótokkal csúszkálni?

Figyelt kérdés

Akinek hátsókerék meghajtású autója van, szoktál vele nedves időben kicsit csúszkálni?

Főleg olyanokra gondolok, hogy kikanyarodásnál valahonnan, vagy körforgalomban kicsit rálépni a gázra, hogy dobja ki a hátulját?

Ez könnyű mutatvány, vagy nagy rá az esély, hogy eldobnám? A rutin ehhez is kell, vagy kis sebességnél bárki képes rá?

Nekem nem ilyen autóm van, úgyhogy még nem próbáltam, csak érdekel, hogy akinek viszont olyan autója van az mennyire szereti az ilyesmit?

ma 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
ma 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Google kereső:

15:48 hogyan drifteljek kezdőként esőben?

15:54 E46 316 bontott alkatrészek

ma 15:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy nem azt kérdeztem, hogy hogyan kell...
ma 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Rutin kell hozzá, és nem a forgalomban kell szórakozni! Jártunk mi is "pörögni" hóban/jégen marha jó buli, de elhagyatott területen ökörködtünk. És néha be is sokaltunk (irányíthatatlan lett a kocsi) de senkit nem veszélyeztettünk.
ma 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 15:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Vélhetőleg azzal a rutinnal meg nem rendelkeznek azok, akik törik a BMW-ket.
ma 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
#2 Egy hete mikor leesett a hó, 10-ig csak hárman hívtak, hogy meg kellene nézni az alját. Audi, BMW, ki hitte volna...
ma 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Véletlen megcsúszni szoktam.
ma 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Igaz hátsókerekesből 2022-ig csak egy Ladám volt, de soha nem ökörködtem vele. Lehet velem van a baj, de nem igazán élvezem, sőt nem igazán tudom miért jó. Volt munkahelyemen ingyen részt lehetett venni a Hungaroringen vezetéstechnikai tréningen. A saját (nem a céges) 0 éves autómmal mentem. Pont azért, mivel még nekem is viszonylag új autó volt, hogy megtapasztaljam a határait. Első kerekes, de 1,3 tonnához képest 200 Le, 300 Nm szerintem nem olyan rossz. Ott egész nap csúszkáltunk, pörögtünk, pl a rántópados tesztpályán. Nem állítom, hogy nem volt hasznos, de a nap végére kicsit bosszankodtam, hogy a szinre vadi új 18"-os Bridgestone gumijaim futófelületéből kis darabkákat tépett ki az aszfalt csúszkálás közben. Nem keveset dolgoztam érte, ezért ennek nem tudtam maradéktalanul örülni.
ma 17:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Első kerekes sportautóval is szoktam,nem kell hátsókerék ahoz
ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!