Szerintetek hány cm-es hóba érdemes elmenni csúszkálni?
Figyelt kérdés
Kb. 2 cm hó hullott eddig, de szerintem ez még elég kevés. Viszont ha meg nagy a hó, akkor meg elakadhat az autó. Egy nagy üres parkolóba mennék. A holnapot nem szeretném megvárni, mert lehet hogy esik 15 cm-es hó és akkor nem tudok elmenni. Senki sem jár oda hogy lenyomja a havat.2015. jan. 29. 17:29
1/3 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy hány centi, hanem hogy legyen letaposva és megfagyva.
2/3 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy olyan mínusz 1 fok lehet, nem olvad a hó. A hőmérőnk 0 fokot mutat, de az közel van az ablakunkhoz. Délután 2 fokot mutatott, hullott a hó, néhol megmaradt. Szerencsére már lehűlt az idő. Szerintem olyan 5 cm-es hóba már érdemes elindulni, de azért szívesen meghallgatnám az ezen téren tapasztaltabbak tanácsát.
2015. jan. 29. 17:33
3/3 A kérdező kommentje:
De a letaposás feladata rám vár! Senki sem fogja megcsinálni helyettem! Konkrét javaslatod nincsen?
2015. jan. 29. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!