Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok az autótokkal...

Szoktatok az autótokkal csúszkálni?

Figyelt kérdés

Akinek hátsókerék meghajtású autója van, szoktál vele nedves időben kicsit csúszkálni?

Főleg olyanokra gondolok, hogy kikanyarodásnál valahonnan, vagy körforgalomban kicsit rálépni a gázra, hogy dobja ki a hátulját?

Ez könnyű mutatvány, vagy nagy rá az esély, hogy eldobnám? A rutin ehhez is kell, vagy kis sebességnél bárki képes rá?

Nekem nem ilyen autóm van, úgyhogy még nem próbáltam, csak érdekel, hogy akinek viszont olyan autója van az mennyire szereti az ilyesmit?

nov. 29. 15:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20-as, de legalább a Toyota hátsókerekes, mellesleg alacsony kivitelű és több, mint 30 éves akkor még az 1.6 teljesen normális volt ma meg már alsó kategória teljesítmény terén... De jogos a feltevés.😄
nov. 30. 23:31
 22/24 anonim ***** válasza:
A kerékmeghajtásban igazad van. :) Elsőkerekessel max. farolgatni lehet, driftelni nem. Egyébként a driftben nem annyira a teljesítmény számít, de azért jó, ha van. :D
nov. 30. 23:33
 23/24 Koaxk Ábel ***** válasza:

Amikor még az E90 320D-m volt körforgalomban, volt, hogy picit hagytam, hogy az autó túlkormányzott legyen, de észszerű keretek között.

Kifejezetten ezzel sosem baromkodtam, mert jobban féltettem az autót annál, hogy ezzel tönkre tegyem, meg napi használós volt pláne vigyáztam rá!

dec. 1. 09:17
 24/24 anonim ***** válasza:
nem
dec. 19. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!